Scandal URIAŞ în PSD: Zgonea cerut RETRAGEREA condamnatului Dragnea. Replica: Să DEMISIONEZE Zgonea!

Scandal URIAŞ în PSD: Zgonea cerut RETRAGEREA condamnatului Dragnea. Replica: Să DEMISIONEZE Zgonea!

Scandalul ia amploare în PSD după condamnarea definitivă şi irevocabilă a liderului formaţiunii, Liviu Dragnea, în dosarul referendumului. Astfel, Liviu Dragnea, susţinut de organizaţiile judeţene (între care şi cea de la Arad), a convocat Biroul Permanent în ideea de a-l înlătura pe Valeriu Zgonea, care i-a cerut să se retragă.

Valeriu Zgonea a postat duminică pe Facebook o scrisoare deschisă în care afirmă, între altele, că „PSD nu merită povara unei imagini afectate. Nu e drept ca PSD să fie afectat din cauza unor interese personale”, sugerându-i lui Liviu Dragnea să se retragă din „responsabilitate”.

Liviu Dragnea a replicat însă: De ce a acceptat funcția de președinte al Camerei dacă nu este de acord cu ce s-a întâmplat la referendum? Nici nu mai contează ce a zis, dacă își va da demisia sau nu, pentru partid oricum e descalificat”.

Organizaţia Judeţeană PSD Arad a transmis săptămâna trecută un mesaj de susţinere pentru Liviu Dragnea, imediat după ce acesta a fost condamnat penal în dosarul referendumului. Potrivit informaţiilor noastre, nu toţi reprezentanţii PSD Arad sunt de acord, însă, cu susţinerea lui Dragnea, considerând că acesta poate afecta defavorabil imaginea partidului şi, implicit, rezultatele alegerilor locale şi parlamentare din acest an.

  1. cum sa lasi mah un om care are condamnare penala in fruntea partidului? voi v-ati tampit rau!!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.