Scene INCREDIBILE într-un liceu din vestul ţării, în 2017! ZECI de ELEVI daţi afară pentru că aveau PĂRUL LUNG

Scene INCREDIBILE într-un liceu din vestul ţării, în 2017! ZECI de ELEVI daţi afară pentru că aveau PĂRUL LUNG

Prigoana pornită de directorul unui liceu din vestul ţării împotriva elevilor cu părul lung sau barbă a ajuns la TV şi pe prima pagină a ziarelor.

Se întâmplă la Cluj Napoca, oraş civilizat şi centru universitar cu pretenţii.

Astazi , eram la ora de chimie , stateam linistit si imi vedeam de treaba mea , deodata intra marele Dom’ Director la mine in clasa. Din cauza parului meu „indecent de lung” am fost scos de la ora , ajungand in curte ma aflu alaturi de inca 20-25 de elevi din scoala (baieti) cu par lung sau barba asteptand sa fim scosi din scoala. Da , ati citit bine , pentru ca avem parul lung sau barba am fost scosi din perimetrul liceului, a declarat Tudor Helgiu, una dintre victime.

Iată întreaga poveste aici:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1532517610120760&set=a.324978657541334.73958.100000876070544&type=3&theater

  1. m fostșieu elev. Demult. 17 octombrie, 2017, 7:26 pm

    CRed că directorul „a comis-o”. Școala, în primul rând trebuie să contribuie la acumukarea de informații necesare formării viitorul copiilor și mai apoi la educarea lor în raport cu societatea. Dacă în societatea evm copii care își permit ironii de felul: marele dom director e clar că undeva lucrurile s-au separat. Nici școală dar nici societate. Asta ne-am dorit, asta avem. Fiecare face ce și cum vrea. Efectul într-o oarecare măsură deja îl vedem. Peste câșiva ani nimic nu va mai fi la loc. Pot elevii să poarte părul cât de lung ar crește el, că foamea îi vor face să reconsidere plecarea lor în viață, ca fiind una fără girecție. Nu părul e problema ci atitudinea. Părul e doar un efect.

    Raspunde
  2. Nu conteaza cat de lung ai parul,, ci conteaza cum si cat gandesti ))

    Raspunde
  3. Acelasi licru se intampla si la liceul Traian Lalescu din Orsova, Mehedinți acum vreo 3 ani pe vremea unei doamne director care purta fuste scurte strâmte si eventual din piele la scoLa . Băieții nu aveau voie cu barba sau parulul lung, chiar dacă printre ei erau si elevi cu rezultate foarte bune. Nici tricouri cu mesaje sau trupe rock nu aveam voie. Chestia asta se intampla in mai multe locuri din românia, din pacate. Mama ei de mentalitate…

    Raspunde
  4. Dacă nu este școală particulară cum dreaq își permite ”patronul” chestia asta ?! A dormit în timpul revoluției din 89 și habar nu are că s-a schimbat regimul… Domnule director … aruncă în foc carnetul de membru PCR, mare grijă că e democrație în țara asta chiar dacă nu-ți vine să crezi ! Am trecut și eu prin chestii asemănătoare când eram licean dar asta prin 73/74… Mamă ce nervi am pe tâmpiți din ăștia ce se nasc indiferent de regimul politic și pun motivul că părinții n-au avut bani de prezervative…

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.