„Şcoala de vară”, un eveniment de tradiţie la Universitatea „Aurel Vlaicu”

„Şcoala de vară”, un eveniment de tradiţie la Universitatea „Aurel Vlaicu”

Cea de a XVI-a ediţie a Şcolii de vară are loc în acest sfârşit de săptămână la Universitatea „Aurel Vlaicu” (UAV) din Arad.

Evenimentul, susţinut de către Centrul Municipal de Cultură Arad, se bucură de o largă participare din partea comunităţii academice arădene, Universitatea „Aurel Vlaicu” şi Universitatea „Vasile Goldiş”, de prezenţa unor invitaţi din ţară şi străinătate, de reprezentanţi ai autorităţilor locale.

„Şcoala de Vară este un eveniment cu tradiţie al universităţii noastre. Anul acesta ne bucurăm de participarea unor importante personalităţi din ţară şi străinătate care ne-au onorat invitaţia. Sunt alături de noi invitaţi din Elveţia, Republica Moldova, Bosnia Herţegovina, Ucraina, Serbia dar şi  partenerii noştri locali  cărora le mulţumim pentru  prezenţă şi  susţinere. Alături de noi a fost, deasemenea, dl. Florin Groza, președintele Centrului pentru Strategii Balcanice, un prieten al universităţii noastre precum şi consulul onorific al Italiei la Arad, Roberto Sperandio”, a punctat prof. univ. dr. Ramona Lile, rectorul Universităţii „Aurel Vlaicu”.

Festivitatea de deschidere a fost urmată de lucrările pe secţiuni derulate la nivelul facultăţilor. Au prezentat lucrări pe cele patru teme puse în discuţie (Managementul interculturalității versus management intercultural; Platforme de comunicare interculturală; Modele de comunicare interculturală; Strategii de comunicare interculturală), studenţi şi profesori ai Universităţii „Aurel Vlaicu” din Arad precum şi invitaţi din ţară şi străinătate.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.