A scris un MESAJ pe FACEBOOK, iar apoi a FOST UCIS! Ce au descoperit prietenii e ȘOCANT

A scris un MESAJ pe FACEBOOK, iar apoi a FOST UCIS! Ce au descoperit prietenii e ȘOCANT

Mesajul scris de un tânăr pe Facebook a devenit viral, după ce acesta a fost ucis la câteva ore de la postarea lui. Celor apropiați nu le-a venit să creadă ce s-a întâmplat.

Matthew DeRemer, un bărbat de 31 de ani din SUA, a avut parte de un destin tragic. Acesta a fost lovit mortal de o mașină chiar în noaptea de Anul Nou.

Partea și mai tulburătoare a acestei drame este mesajul postat de Matthew cu numai șase ore înainte să fie ucis. El a vorbit despre toate provocările de care a avut parte în anul 2015 și despre faptul că este foarte recunoscător ca a avut prietenii și familia aproape. DeRemer scrie în incheiere că „nu știu unde voi ajunge în seara asta, însă sunt sigur că oriunde aș fi, acolo mi-a fost dat să ajung.”

De asemenea, el a publicat și o poză cu următorul mesaj: „Ne naștem într-o zi. Murim într-o zi. Ne putem schimba într-o zi. Și ne putem îndrăgosti într-o singură zi. Orice se poate întâmpla într-o zi.”

Povestea lui a devenit virală pe internet. Mii de oameni au fost impresionați de mesajul său, care părea un mesaj de adio, de parcă și-a presimțit propria moarte fără să-și dea seama.

Sursa: abc.net.au

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.