Se apropie momentul reducerii taxelor! Deputatul Dorel Căprar: „Vom avea Codul Fiscal aprobat până la 1 septembrie”

Se apropie momentul reducerii taxelor! Deputatul Dorel Căprar: „Vom avea Codul Fiscal aprobat până la 1 septembrie”

Liderii PSD au decis forma în care vor continua demersurile pentru aplicarea noului Cod Fiscal, care înseamnă reducerea taxelor şi impozitelor, informează deputatul Dorel Căprar, preşedintele PSD Arad.

„Va fi convocată o sesiune extraordinară a Parlamentului, pentru a aplica noul Cod Fiscal. Senatul va fi convocat în 24 august, iar camera Deputaţilor în 25 şi 26 august. Considerăm că obiecţiile ridicate de preşedintele Iohannis faţă de intenţia Guvernului Ponta de a reduce TVA de la 24% la 19% şi accizele pentru combustibil, alături de alte numeroase măsuri în favoarea românilor sunt nejustificate şi de neînţeles. Suntem pe un drum bun, avem creştere economică şi putem să venim în sprijinul românilor, în sprijinul mediului de afaceri cu aceste măsuri concrete. Credem că reducerea fiscalităţii va consolida creşterea economică şi va ajuta la crearea de noi locuri de muncă. Intenţia de a bloca noul Cod Fiscal este politicianistă iar obiecţiile economice sunt ridicate de cei care au fost de acord cu tăierea pensiilor şi salariilor, cu măsuri economice care au adâncit criza în perioada 2010 – 2012. Mai mult decât atât, cifrele economice sunt bune, în această perioadă vom avea o rectificare bugetară pozitivă, ceea ce arată drumul bun pe care se află guvernarea condusă de PSD. Aşa cum am promis, vom avea Codul Fiscal aprobat până la 1 septembrie”, a declarat Căprar.

Care va fi poziţia parlamentarilor PNL…
„ƒÎn acelaşi timp, vom vedea şi care va fi poziţia parlamentarilor PNL faţă de noul Cod Fiscal. Pe această cale, le solicit din nou public parlamentarilor PNL să îşi precizeze poziţia, să spună dacă susţin măsurile bune promovate de PSD sau preferă să asculte orbeşte ordinul dat de preşedintele Iohannis de a vota împotriva românilor şi a dorinţelor acestora de a avea taxe şi impozite mai mici”
,
a mai spus deputatul Dorel Căprar.

  1. Ginditiva domnilor un copil trăiește cu 42 de lei pe lună alocație cei cumperi copilului la școală nici o pereche de adidași dar mincarea unde este care o pui zilnic la școală în străinătate alocația este de 180Euro care este diferență voi ne-ați făcut să părăsim țară să mergem la străini să muncim e frumos așa ceva am vrut sami fac refinanțare nici vorbă salariu mic faceți ceva ca ne îngropați de vii trezitiva taxă auto scoatetio afară taxă mai mare ca și cit ai dat pe mașină măriți pensiile un pensionar nu trăiește la oraș cu 600 de lei vo parlamentarii va descurcați cu acești bani ? Nu ced rominu tot la ciolan trage și nouă ne-ați lăsat osuuuuuuuul

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.