Se caută stăpânul! „Va rog distribuiți, cu siguranță cineva e îngrijorat“. L-a găsit într-o comună din Arad

Se caută stăpânul! „Va rog distribuiți, cu siguranță cineva e îngrijorat“. L-a găsit într-o comună din Arad

O tânără a distribuit recent, pe Facebook, o postare în care îi roagă pe arădeni să o contacteze dacă cunosc proprietarul unui câine pierdut.

„Dacă îl cunoaşteţi pe proprietarul câinelui, vă rog să mă contactaţi. L-am găsit în com. Beliu, jud. Arad. Acum e la mine în curte, necăjit, nu vrea apă şi nici mâncare. Rog seriozitate!!!
Să vă prezentaţi cu un act doveditor (o poză sau carnet de sănătate) pt. recuperarea lui“, a spus Roxana Frăsincar.

O puteți contacta pe arădeancă aici:

https://www.facebook.com/roxana.sebesan?fref=gs&hc_ref=ARS4uvRr03hWoM9Ukx01P9T55OiD4JtDNcF2gAqjISIAZH3uFouc9zKMesZoc0LDUFE&dti=330367657063100&hc_location=group

  1. atentie deosebita la acesti caini ca nu mananca si bea apa decat de la stapanul lor si pot muri eu am trait in casa cu o cockerita si cand eram plecati , tot asa facea de la socrul meu nu manca , nu bea apa decat de la noi si copii, un amic , l-a pierdut si dupa 2 luni l-a gasit mort ca nu manca, acesti caini simpt omul care este in stare de ei si nu accepta decat stapanii sau rudele lor pe altcineva nu , prefera sa moara in schimb, pacat ca suntem departe ca il luam eu, sigur ma accepta dupa mirosul din apartament de catea cu toate ca ea a murit in 2012 de batranete asa ca daca nu-l puteti tine , mai luati legatura cu mine in Tg, Jiu stau si ma cheama Octavian Morman…ok?
    multa sanatate si voua si la caine …

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.