Se caută un BMW care ŞICANEAZĂ participanţii la trafic. Un copil a fost RĂNIT!

Se caută un BMW care ŞICANEAZĂ participanţii la trafic. Un copil a fost RĂNIT!

Un copil aflat în maşina mamei sale a fost rănit, marţi, după ce o persoană care conducea un BMW de culoare gri a şicanat-o în trafic pe şoferiţă, la Arad.

Părinţii copilului au lansat un apel pe Facebook, pentru identificarea şoferului cu BMW.

Sute de persoane au distribuit apelul lansat de părinţii copilui pe reţeaua de socializare.

Foto: Facebook

  1. urat. individul bmwist ar trebui tras in teapa.

    Raspunde
  2. si politia ce pazeste? sa le facem noi treaba? sau nu fac nimic pana nu primesc plicu cu atentie? daca individul e ceva smecher prieten cu uniformele putea sa ii si omoare ca nu patea nimic, coruptia politiei din arad a ajuns la nivelul cel mai inalt din ultimii 25 de ani, mai ales politia rutiera care nu are nici un fel de credibilitate sau eficienta. Asta trebuie sa ne preocupe, in orice stat civilizat asa ceva nu este admis, mai ales cand e vorba de mama si copilul ei din masina. Vreau sa vad o pozitie oficiala a politie, ar trebui sa sunati voi de la ziar sa ii intrebati ce fac in acest caz. Apoi sa fie trasi la raspundere daca nu fac nimic, ei sunt platiti din banii nostri. Orasul e plin de masini de smecheri care fac efectiv ce vor ei, nu exista nici o lege, cum sa mai am incredere in politia romana?

    Raspunde
  3. mergeti cu copilul la medicina legala, sa fie examinat, daca e lovit la cap trebuie si o radiografie sa fiti siguri ca nu e nimic altceva.Apoi depuneti o plangere penala. in lipsa acestor sesizari politia nu poate face nimic, chiar daca vrea sa ajute nu are cum. Stiu ca este greu, dureaza o zi poate toate aceste demersuri dar trebuie sa le faceti daca doriti cu adevarat sa faceti ceva. Nu ar strica si o camera pe masina, cost undeva la 150 de lei si poate ajuta mult in asemenea cazuri.

    Raspunde
  4. Scaun de copil si problema era rezolvată. In fine. Se pot intampla multe in trafic, dar scaunele pentru copii sunt obligatorii. Asa ca lăsați proatiile.

    Raspunde
  5. Eu zic ca-s mai multe Bmw-uri care te sicaneaza, ba chiar te mai si scot de pe banda ca nu se asigura…

    Raspunde
    • Si Opel si Logan ma scos de pe drum, e absurd sa zici ca toti care au BMW is nesimtit…. ca si cum ai zice , toti cei care au Logan sunt cretini.

      Raspunde
  6. Sa sugeti pula toti care aveti BMW si toti care vreti sa va luati. Poate nu ati inteles SUGETI PULA

    Raspunde
  7. Partene ioan , esti in plus in aceasta comunitate , locul tau e intr-o mlaștina sau in pădure.Probabil esti frustrat ca nu poți avea nici măcar un breloc cu sigla unei masini ! Cel vinovat de incident , și-a schimbat numerele de înmatriculare ..probabil Franța sau Italia …si se pare ca sta prin gradiste , așa se aude prin stațiile de taxi

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.