Se CLATINĂ scaunul lui Cionca! Şedinţă EXTRAORDINARĂ pentru DEMITEREA preşedintelui Consiliului Judeţean

Se CLATINĂ scaunul lui Cionca! Şedinţă EXTRAORDINARĂ pentru DEMITEREA preşedintelui Consiliului Judeţean

Consilierii judeţeni ai PSD Arad vor convoca, luni, o şedinţă extraordinară de Consiliu Judeţean, pentru eliberarea din funcţie a preşedintelui CJA Iustin Cionca, a anunţat consilierul social-democrat Marius Sulincean într-o conferinţă de presă.

Marius Sulincean a vorbit în numele colegilor săi din PSD şi ALDE, nemulţumiţi de faptul că nu au fost informaţi de demersurile privind transferul Aeroportului Internaţional Arad la Ministerul Transporturilor, mai ales că anul trecut Consiliul Judeţean Arad a finalizat o investiţie de aproape 2.000.000 de euro la noul terminal de pasageri.

„Vom solicita, luni, convocarea unei şedinţe extraordinare, cu un singur punct pe ordinea de zi, şi anume eliberarea din funcţie a preşedintelui Consiliului Judeţean Arad. Alături de noi vor fi cei de la ALDE şi avem suficiente argumente să-i atragem alături de noi şi pe alţi consilieri judeţeni, astfel încât proiectul să se soldeze cu un aviz favorabil şi, astfel, Iustin Cionca să fie demis şi să alegem un alt preşedinte”, a declarat Marius Sulincean.

Consilierul judeţean a admis, la sugestia presei, că în acest caz ar putea fi vorba şi de o demisie de onoare a lui Iustin Cionca, gest care ar scuti de „neplăceri” ambele părţi.

  1. Sluga lui Falca!nu are un gram de demnitate

    Raspunde
  2. Esec total va fi aceasta actiune! Sa inteleg ca PSD-ul are o solutie mai buna pentru viitoarea activitate a aeroportului? Sunt convins ca nu, dar da bine in campanie sa ne auzim vorbind!

    Raspunde
  3. mi se pare un motiv intemeiat, sa afli din ziar ce trebuia sa sti de la propriul loc de munca.

    Raspunde
  4. Atata vreme cat aradenii sunt reprezentati de consilierii municipali si judeteni,este firesc ca acestia sa fie informati de hotararile care se iau in numele aradenilor. Se pare ca traditia „Falca” este greu de schimbat.Cetatenii trebuiau sa fie informati ca in numele lor se cheltuie milioane de euro.Atunci s-au spus niste minciuni in care nu a crezut nimeni. Macar in ceasul al doisprezecelea sa vedem si noi cum se scuza Falca pentru risipirea milioanelor.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.