Se DESCHIDE Ştrandul Neptun (FOTO). Cât e PREŢUL BILETELOR şi când se va putea intra GRATUIT

Se DESCHIDE Ştrandul Neptun (FOTO). Cât e PREŢUL BILETELOR şi când se va putea intra GRATUIT

Vremea bună a convins administraţia Ştrandului Neptun să inaugureze sezonul estival din acest an cu câteva zile mai devreme decât de obicei. Astfel, ştrandul va fi deschis începând de sâmbătă, 28 aprilie.

„Sâmbătă şi duminică intrarea va fi liberă, de luni va fi cu plată. În ceea ce priveşte lucrările de amenajare sunt două categorii mari: cele de la corpurile A şi B, care sunt cu câte 60 de cabine care se refac plus  grupurile sanitare. La bazinul mare, pe lângă toboganul existent, vor începe lucrările pentru încă patru tobogane. Acestea nu vor afecta activitatea ştrandului şi sunt estimate a se încheia până în iulie. Sperăm ca anul acesta să avem un ştrand mai frumos şi mai funcţional”, a declarat Călin Bibarţ, viceprimar al municipiului Arad.

Pentru atragerea unui număr tot mai mare de vizitatori, administraţia a considerat oportună achiziționarea și montarea a încă trei tobogane cu jet de apă. „Pentru ca aceste tobogane să fie funcţionale am modernizat bazinul mare. Investiţia făcută în acest sens se ridică la 200.000 de lei. Restul sunt lucrări de întreţinere. Lucrăm la echipamentele din staţiile de fitrare şi tratare a apei. Până mâine după amiază vor fi finalizate. De miercuri începem să umplem bazinele cu apă la temperatura de 26 grade Celsius”, a declarat Nicolae Mehelean, directorul Recons.

În sezonul estival 2018 prețul unui bilet întreg de acces la ștrand va fi de 20 lei/zi, iar pentru elevi, studenți cu vârsta de până la 25 ani, pensionari şi persoane cu handicap va rămâne în continuare 10 lei. Copiii cu vârsta de până la 7 ani beneficiază de acces gratuit.

  1. După cum spuneam acum o săptămână, preț de 20 de lei, să vă fie rușine nenorociților, nu vă mai satură Dumnezeu….

    Raspunde
  2. SA VA FIE RUSINE!DIN CE IN CE MAI SCUMP,DAR NU FACETI NIMIC

    Raspunde
  3. …..lozinca politica …STRANDUL ESTE AL ARADENILOR !!!!!!……ce gluma proasta !!!!!!!…….

    Raspunde
  4. de ce nu intreaba nimeni !!!!…..cati bani au costat reabilitarile care se…..REABILITEAZA!!!!!!!……..si drumurile asfaltate !!!….care se REASFALTEAZA !!!!!!…….si vopsirea soselelor care se ….REVOPSESC !!!!!!…….si gazonarea !!!…care se ….REGAZONEAZA!!!!!!!!…….teoretic ar trebui sa fie in garantie aceste lucrari !!!!!…….la fel de ….TEORETIC …ca si cum oamenii din primarie ar trebui …..SA NE REPREZINTE !!!!!!

    Raspunde
  5. Dau 20 lei la strand si ce am in pretul asta? Niste bazine obosite cu apa de zici ca e pisalau? Si cam atat…In schimb la Nymphaea Oradea dau 20 lei si am bazin olimpic, trambulina de 2,3,5,7 si 10 metri, topogane de toate felurile, jacuzzi, bazine cu hidromasaj, bazine cu bule, bazine cu jet reglabil de apa la talpi, la picioare, la sale, la coloana ,la gat, bazine cu diferite temperaturi ale apei, sauna de toate felurile …asa ca efortul depus de administratia aradeana de a distruge strandul si-a cam atins scopul…

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.