SE ÎNGROAŞĂ GLUMA: Elena Udrea l-a DENUNŢAT la DNA pe şeful SRI, arădeanul Florian Coldea!

SE ÎNGROAŞĂ GLUMA: Elena Udrea l-a DENUNŢAT la DNA pe şeful SRI, arădeanul Florian Coldea!

Fostul ministru al Turismului Elena Udrea a anunţat că a depus la Direcţia Naţională Anticorupţie un denunţ împotriva directorului interimar al SRI, generalul Florian Coldea.

Deputatul susţine, într-un interviu pentru Hotnews.ro, că Florian Coldea i-ar fi cerut fostului său soţ, Dorin Cocos, să-i dea patronului Romania TV, Sebastian Ghiţă, 500.000 de euro pentru finanţarea televiziunii.

(Iniţial, HotNews.ro anunţase ca Udrea a denunţat-o şi pe şefa DNA, Laura Codruta Kovesi. Ulterior, pe site-ul de ştiri a aparut următoarea erată: În textul iniţial se arăta că Elena Udrea a depus denunţ şi pe numele Laurei Codruţa Kovesi, dar informaţia a fost imprecisă: denunţul e doar pe numele lui Florian Coldea, Udrea a spus că a menţionat-o şi pe Kovesi, fără a elabora în ce context a menţionat-o. A fost o eroare redacţionala, a fost remediată – n.red.).

„În spatele unui plan pe care eu îl văd foarte bine aşezat şi care este pus în practică de ceva timp, pas cu pas, se află un om care deţine în acest moment toate aceste secrete pentru că le are de la mii de ofiţeri care le adună. Este şeful actual al SRI, domnul Florian Coldea. Este cel care în acest moment deţine această putere, pentru că (…) are o foarte bună relaţie cu doamna Kovesi. Şi vă spun eu, care am intervenit în numirea dnei Kovesi în functia de procuror DNA”, a declarat Elena Udrea.

Despre Ghiţă: Un apropiat al SRI
Întrebată dacă directorul interimar al SRI are interesul să o pună într-o lumină proastă, Elena Udrea a răspuns: „Da”. În plus a dezvăluit ce i-a povestit patronul Romania TV, despre care susţine că e un „apropiat al SRI”, la o cafea.

„O să încep cu ceva care pentru mine a reprezentat o luminare pentru tot ceea ce mi se întâmplă. La o cafea cu dl Sebastian Ghiţă, undeva în vara trecută (…), un apropiat al SRI-ului şi o persoană care se vede des cu dl Florian Coldea – mi-a spus că dl Coldea mă urăşte. Am întrebat de ce şi mi-a spus un lucru pe care eu apoi l-am spus public – dar bineînţeles nu am citat, la vremea aceea: pentru că am fost permanent o sursă alternativă de informaţii la preşedinte. Preşedintele României este nu cel mai informat om. De regulă, este cel mai dezinformat om, pentru că el primeşte informaţii pe nişte căi simple. (…) Aşa mi-a explicat Sebastian Ghiţă faptul că dl Coldea m-ar urî. Eu nu am urât niciodata pe nimeni”, a mai spus Udrea.

Udrea ameninţă că spune tot: Ar fi păcat să nu aflaţi!
„Eu ştiu foarte multe lucruri, pe care le-am aflat unele din discuţiile directe, să zicem, cu dl Coldea, altele pe care le-am aflat de la persoane care s-au întâlnit sau au colaborat în anumite momente cu dl Coldea”,
a spus Elena Udrea.

Întrebată ce va face cu informaţiile pe care le are, aceasta a răspuns: „Am făcut un denunţ. (…) Da, la DNA”.

 „Un denunţ în care spun lucruri despre dl general SRI Florian Coldea şi despre… o amintesc pe doamna procuror general DNA Codruta Kovesi”, a mai precizat fostul candidat la prezidenţiale.

Elena Udrea, urmărită penal şi plasată sub control judiciar în dosarul Microsoft, fiind acuzată de spălare de bani şi fals în declaraţii, a anunţat, vineri dimineaţă, că va face mari dezvăluiri legate de „motivele reale ale vânătorii a cărei ţintă” a devenit.

„Aşa cum v-am promis aici, pe Facebook, voi spune adevărul despre tot ce se întâmplă (…) Voi face asta într-un interviu pe care îl voi acorda astăzi. (…) Şi ar fi păcat să nu aflaţi ce se întâmplă astăzi cu adevărat în România, ce luptă se duce în subteranele puterii şi care este miza reală”, a scris pe Facebook Elena Udrea.

Sursa: Ziare.com

  1. se strange latul in jurul lui Base iar lacheii sai se comporta ca turbatii, se dau in gat unii pe altii

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.