Se întâmplă în România: Elena Udrea – din AREST, în PARLAMENT!

Se întâmplă în România: Elena Udrea – din AREST, în PARLAMENT!

Magistraţii de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au admis cererea prin care Elena Udrea solicita să-şi părăsească domiciliul, astfel încât aceasta va putea participa la dezbaterea de luni, din plenul Camerei Deputaţilor, de dinaintea votul pentru cea de-a patra cerere de arestare formulată de DNA pe numele său.

Elena Udrea are voie să-şi părăsească domiciliul luni, între orele 15 şi 19. Şedinţa Camerei Deputaţilor este programată la ora 16.

„S-a admis cererea pe care am formulat-o de a fi prezentă în fața plenului Camerei Deputaților, ca urmare, luni mă voi prezenta pentru a-mi spune punctul de vedere. Având în vedere că situația este excepțională în continuare, sunt la a șaptea şi a opta cerere formulată în două săptămâni de către procurorii DNA împotriva mea”, a declarat Elena Udrea, la ieșire de la Înalta Curte.

Întrebată cum comentează acuzațiile din dosarul „Gala Bute” conform cărora și-ar fi organizat ziua de naștere cu bani din mită, ea a răspuns că acesta este un motiv pentru care se cere din nou arestarea preventivă.

„Așa cum presupun că ați aflat pe surse acest amănunt picant, cred că ar fi interesant dacă ați putea să aflaţi pe surse și ce evoluții au avut loc în acest dosar ieri, spre exemplu, evoluții favorabile mie”, a precizat Elena Udrea.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.