Se iubesc la fel ca-n prima zi! Johnny Depp cu tânăra lui soţie, romantici la Festivalul Internaţional de Film de la Toronto

Se iubesc la fel ca-n prima zi! Johnny Depp cu tânăra lui soţie, romantici la Festivalul Internaţional de Film de la Toronto

Controversatul Johnny Depp, care este printre cei mai buni actori din lume, a ajuns pe prima pagină a ziarelor şi datorită vieţii sale personale.

El a avut o relaţie de mai bine de zece ani cu franţuzoaica Vanessa Paradis, care i-a dăruit şi doi copii, iar toată lumea se aştepta să o ia de nevastă, inclusiv ea. Din păcate însă, au început să apară probleme în…paradis.

Potrivit unor zvonuri, frumoasa Amber Heard a fost motivul despărţirii unuia din cele mai longevive cupluri de la Hollywood, lucru care a fost, bineînţeles, negat de cei în cauză, Johnny susţinând că el şi Vanessa nu se mai înţelegeau.

Amber, în vârstă de doar 26 de ani la vremea respectivă, i-a furat inima celebrului actor şi a reuşit să-l facă să renunţe la burlăcie, ceea ce fosta lui iubită nu a reuşit nici după 14 ani de relaţie.

Depp s-a căsătorit cu tânăra Amber anul acesta, în februarie, după trei ani de relaţie. Ei sunt la fel de fericiţi şi îndrăgostiţi ca-n prima zi, afişându-se mereu împreună la evenimente şi manifestându-şi în public afecţiunea.

johnny depp

Cuplul a fost prezent la Festivalul Internaţional de Film de la Toronto, unde a avut loc premiera noului film a lui Johnny, Black Mass.

Chiar dacă între ei există o diferenţă destul de mare de vârstă, ea are 29 de ani, iar el 52, cei doi se înţeleg de minune, se ţin de mână şi se sărută în văzul tuturor.

Fanii se întreabă dacă această relaţie va rezista mai mult decât precedenta.

Sursa: Daily Mail

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.