Se pun bazele colaborării Aradului cu provincia Fujian

Se pun bazele colaborării Aradului cu provincia Fujian

Xu Feihong, ambasadorul Republicii Populare Chineze în România, i-a transmis preşedintelui Consiliului Judeţean Arad, Iustin Cionca, o scrisoare de răspuns cu privire la temele de discuţie abordate la întâlnirea desfăşurată în cursul lunii noiembrie, la sediul Consiliului Judeţean Arad.

„Vizita la Arad a Excelenţei Sale, Xu Feihong, Ambasadorul Republicii Populare Chineze în România, ne dă speranţa că judeţul nostru va reuşi să lege parteneriate cu administraţii locale din China şi să se prezinte într-un mod atractiv mediului de afaceri chinez”, se arată într-un comunicat de presă al Consiliului Județean Arad.

Ambasadorul Republicii Populare Chineze în România a informat Guvernarea Provinciei Fujian şi firmele chineze cu privire la propunerile pentru cooperare locală şi proiectele de investiţii, formulate de preşedintele CJ Arad, cum ar fi Aeroportul, respectiv baza de agrement cu apă termală.Cooperarea locală joacă un rol important în relaţiile noastre bilaterale. Am încredere că prin eforturile noastre comune, colaborarea dintre China şi Arad va face progrese, aducând beneficii tangibile ambelor părţi”, se arată în scrisoarea semnată de Excelenţa Sa, Xu Feihong, ambasadorul Republicii Populare Chineze în România.

Preşedintele Consiliului Judeţean Arad a apreciat feed-backul primit de la Excelenţa Sa: Suntem mulţumiţi că oaspeţii chinezi s-au declarat interesaţi şi sperăm că în viitor colaborarea va prinde contur. Le-am prezentat oaspeţilor noştri oportunităţile pe care judeţul Arad le oferă tuturor celor care doresc să investească aici, începând cu partea de agricultură  şi turism. Beneficiem, ca judeţ, de o poziţionare strategică, utilă tuturor celor care doresc să investească într-o zonă cu mare potenţial.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.