Se SCUMPESC biletele și abonamentele de tramvai și autobuz! Cât vor costa

Se SCUMPESC biletele și abonamentele de tramvai și autobuz! Cât vor costa

Primăria municipiului Arad a anunțat că proiectul de hotărâre privind majorarea tarifelor la transportul public în comun va intra la transparență decizională.

Astfel, începând cu marți, 03.10.2017, la intrarea în Primăria Municipiului Arad, sunt afişate următoarele documente privind: Proiect de hotărâre privind aprobarea modificării tarifelor la transportul de călători efectuat cu autobuzele și tramvaiele în municipiul Arad-inițiativa primarului.

 Potrivit acestui proiect, un bilet de tramvai va costa 3 lei, iar pentru un abonament pe toate liniile arădenii vor plăti 90 de lei.

Toate tarifele se găsesc în proiectul respectiv, aici: PH privind aprobarea modificării tarifelor la transportul de călători efectuat cu autobuzele și tramvaiele în municipiul Arad

Până la data de 16.10.2017, la registratura Primăriei Municipiului Arad, cei interesaţi pot depune în scris recomandări, sugestii şi opinii privind aceste documente.

Informaţii suplimentare pot fi solicitate începând cu data 03.10.2017, între orele 8,00 – 18,00, la Serviciul Relaţii cu Publicul, camera 5.

Cei interesaţi pot solicita în scris şi pot primi copii contra cost după aceste acte, care pot fi studiate şi pe site-ul Primăriei Arad, la adresa www.primariaarad.ro.

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.