Secretele din garderoba Primei Doamne, Carmen Iohannis, DEZVĂLUITE de arădeanca Eli Lăslean

Secretele din garderoba Primei Doamne, Carmen Iohannis, DEZVĂLUITE de arădeanca Eli Lăslean

Ținutele soției președintelui Klaus Iohannis au stârnit de-a lungul ultimelor luni discuţii aprinse în mass-media. În vreme ce unii o admiră pentru stilul tineresc pe care îl abordează, alţii critică faptul că nu respectă protocolul vestimentar.

Unul dintre designerii Primei Doamne este arădeanca Eli Lăslean. Prezentă sâmbătă la emisiunea „Dincolo de ştiri cu Cristina Ţopescu”, difuzată de Antena3, arădeanca a divulgat câteva din secretele garderobei soției președintelui.

Designerul mărturiseşte că cel mai important pas în alegerea unei ţinute potrivite este să cunoşti bine clienta. Căci între haină şi om trebuie să fie o armonie perfectă: „Eleganţa înseamnă nu să fii remarcat, ci să fii de neuitat”.

Prima Doamnă îşi alege cu multă bucurie ţinutele.

„Prima Doamnă nu poartă orice. Fiecare dintre cei care o îmbrăcăm aducem mai multe variante şi dânsa alege. Cred că este atât de normal să aleagă rochia în care se simte bine(…). Libertatea de a te îmbrăca aşa cum simţi cred că trebuie să o aibă şi Prima Doamnă”, a declarat Eli Lăslean.

„Ar trebui să înţelegem că nu ne stă bine să fim atât de răutăcioşi, că ne-ar sta mult mai bine să o aplăudăm pe Prima Doamnă care a venit cu o altă imagine despre noi”, a adăugat designerul arădean.

Sursa: Antena3/ Foto: kmkz.ro

  1. o doamna imbraca o alta domna. frumos

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.