Șef al mafiei, DUPĂ GRATII. Pizza I-A VENIT DE HAC!

Șef al mafiei, DUPĂ GRATII. Pizza I-A VENIT DE HAC!

Unul dintre cei mai periculoși criminali din Italia, capul mafiei napolitane, căutat de autorități de mai bine de 3 ani de zile, a fost arestat sâmbătă, în timp ce urmărea la TV meciul de fotbal Inter-Napoli.

Roberto Manganiello se afla în compania altui mafiot, în vârstă de 30 de ani, alături de care se ascundea într-o casă clandestină a clanului în Orta di Atella, de unde gestiona afacerile de trafic de droguri și șantaj.

Cei doi se uitau la meci, pierdut de Napoli cu scorul de 2-0 în fața lui Inter Milano, când carabinieri au descins în apartament costumați în angajați care livrează pizza.

Manganiello nu era înarmat și nici nu a opus rezistență, copleșit poate de înfrângerea echipei sale favorite de fotbal, notează presa italiană.

Bărbatul în vârstă de 35 de ani, șeful unui clan afiliat la Camorra fusese dat în urmărire pentru dublă omucidere, dar și pentru port și deținere ilegală de arme și asociere mafiotă.

El este acuzat de uciderea în octombrie 2004 a doi bărbați, membri ai unui clan rival, a căror asasinare a provocat răzbunarea cruntă „vendetta” între familiile rivale din cartierul napolitan Scampia, cunoscut pentru a fi stat la baza romanului lui Roberto Saviano ‘Gomorra’.

 

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.