Şef de la Rutieră prins cu PERMIS de conducere FALS

Şef de la Rutieră prins cu PERMIS de conducere FALS

Un şef de la Poliţia Rutieră este anchetat după ce colegii săi au descoperit că avea permis de conducere fals. Bărbatul a condus pe drumurile publice atât mașina proprie, cât și mașina de serviciu, fără ca cineva să-i verifice documentele.

Acum, ofițerul urma să fie propus pentru promovarea în grupa de poliţie care se ocupă de însoţirea demnitarilor, iar conform procedurii bărbatul a trecut printr-o verificare de rutină, în urma căreia s-a constatat că poliţistul avea un permis de conducere fals, arată Realitatea TV.

Poliţiştii care l-au verificat au anunţat Parchetul General şi Ministerul de Interne, care au declanşat mai multe anchete în acest caz. Ofiţerul urmează să fie acuzat de fals, uz de fals şi conducere fără permis.

Dumitru Coarnă, preşedintele sindicatului SNPPC a declarat că ştie de caz şi că ofiţerul în cauză era „încadrat din sursă externă în anul 2009”.

Potrivit aceleiași surse citate, poliţistul este absolvent de teologie şi a fost preot înainte de a lucra în structuri ale Ministerului de Interne, care realizau controale.

 

Sursa: ziare.com/Foto: newsbv.ro

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.