Șefii CJA nu mai au NICI O SCUZĂ: Directorul Spitalului Județean, „moștenit” de la vechea conducere, a DEMISIONAT

Șefii CJA nu mai au NICI O SCUZĂ: Directorul Spitalului Județean, „moștenit” de la vechea conducere, a DEMISIONAT

Conducerea Consiliului Județean are mână liberă, începând de astăzi, în ceea ce privește deciziile luate la vârful Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad, după ce fostul manager, Mirandolina Prișcă, a demisionat.

„Managerul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, conf. univ. Dr. Mirandolina Prişcă, şi-a înregistrat demisia din funcţia de conducere pe care o ocupă din 2016. Decizia de a renunţa la funcţia de manager al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad a fost înregistrată astăzi, 13 februarie, 2017, la Registratura Consiliului Judeţean şi adusă la cunoştinţă conducerii instituţiei. Respectiva decizie va fi analizată de Serviciul Juridic din cadrul Consiliului Judeţean”, se arată, sec, într-un comunicat de presă al Consiliului Județean Arad.

Cu alte cuvinte, actuala conducere a CJA deține, de acum, controlul total asupra Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad și nu va mai putea invoca scuza unui management „moștenit”.

  1. ALTA INTREBARE! Problemele au ramas ? ca si data trecuta tot asa au ramas datoriile de 2 miliarde de lei.Nimeni nu se sesizeaza!!!! ALTA INTREBARE! CAND EXPIRA INTERIMATUL NR.3 AL DIRECTORULUI DE INGRIJIRII MACAVEI GABRIELA? D-nul Cionca ce face?

    Raspunde
  2. data trecuta Consiliul judetean a achitat datoriile istorice ale spitalului ramase dupa directoratul dnei Prisca. Si acum va face la fel? tot din banii nostri? speram ca nu! din banii vinovatilor sa plateasca!

    Raspunde
  3. Cj-ul să plătească,că ei au numit-o.Tolea să pună banii care lipsesc.

    Raspunde
  4. Ce-a mai slaba conducere pe care a avut-o cju Arad( Mirandolina Prisca manager si Gabriela Macavei director ingrijiri) doua nulitati ZERO PROFESIONAL probabil asta a fost conditia la numire…….

    Raspunde
  5. ce spital mai e si asta ca oricum cazurile grave merg la Timisoara sau la Cluj. Sau la Szeged

    Raspunde
  6. nu are importanta cine e sef , conteaza doar functia respectiva care aduce cu sine o gramada de afaceri oneroase , si odata cu acestea curg si comisioanele
    deci este vorba de un sistem bine pus la punct de unde multi s-au inbogatit si se vor mai imbogati .

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.