SELFIE-ul zilei: Gheorghe Falcă, fotografiat alături de…

SELFIE-ul zilei: Gheorghe Falcă, fotografiat alături de…

Moda „selfie” face „victime” la vârful administraţiei arădene. Şi când spunem asta, ne referim la cel mai înalt nivel!

Astfel, primarul Gheorghe Falcă a fost fotografiat alături de două tinere, într-un „selfie” realizat la Ţebea de un membru al PNL Arad.

Una dintre ele, cea din prim-plan, este Patricia Dinga, Prefectul Studenţilor Universităţii de Vest „Vasile Goldiş” Arad.

Nimic vinovat, desigur, dar curiozitatea e mare! 🙂

selfie Tebea

Sursa foto: Facebook

 

  1. Un papagal decind e îndrăgostit

    Raspunde
  2. Pai Patricia D(u)inga intr-o vreme nu prea indepartata era mare PSD-ista, acum e la PNL?

    Raspunde
  3. nu pot sa cred……………………… domnului primar i s-au intarit sfarcurile :))))))))))))))))))))))

    Raspunde
  4. si totusi care e problema ca 3 tineri au facut o poza cu primarul? acuma serios. mie nu imi place de Falca, dar ce e asa special in chestia asta? Patricia Dinga e la pnl, sau psd sau ce vrea ea. Falca a fost la PDL, Titiriga la PPDD, asa si? Ce e asa mare scofala? sau ca e la Goldis la studenti? ce conteaza? Articol fara substanta, fara sens. Daca tot il urati pe Falca scrieti ceva consistent, sau probabil se ascunde prea bine si inca nu ati gasit nimic. Daca chiar cautati o sa gasiti, atunci o sa aveti subiecte adevarate, nu doar poze cu 3 tineri care normal ca vor sa fie milionari ca si Falca.

    Raspunde
    • Titiriga e la PNL/PDL . La fel si celalalt milionar OTV-ist, Scheau. I-a cumparat Falca. Stati linistiti, nu a dat din buzunarul lui, ci din al aradenilor. Care fraieri (unii, ca aia din poza, in frunte cu bivolul din stanga) il vor vota.

      Raspunde
  5. articol menit sa atraga cititori si atat. mai bine pozati vila lui Falca si ziceati ghici a cui e

    Raspunde
  6. Toate fituicile astea care se vor a se numi ziare online, mai nou cand scriu cate o …… de genul celei de mai sus nu mai pun si autorul, ca este evident ca este un atac infantil la adresa cuiva, de data asta la sdresa lui falcone. Nu mai exista nici decenta de a fi semnate astfel de derapaje infantile, Bravos !

    Raspunde
  7. tolvai, cine-i beshica ai din poza? ami oleaca si explodeaza

    Raspunde
  8. De ce glumiti pe seama dlui primar? Vedeti ca se supara ca el nu stie de gluma

    Raspunde
  9. Totusi „selfie-ul” nu e „selfie” pentru ca primarul nu si-o face el insusi, ci i-o face altcineva. Bineinteles ma refer la poza, nu la ce va ginditi voi. Si astea toate pentru ca „selfie” vine de la englezescul „self” ceea ce inseamna „a ti-o face singur”. Iara asta nu trebuie explicat, mai fiecare stie cum vine treaba.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.