Șemineele devin mai populare pe zi ce trece. Tu te-ai gândit de unde să îți cumperi unul?

Șemineele devin mai populare pe zi ce trece. Astăzi putem observa că din ce în ce mai mulți oameni aleg și își permit să își contruiască un șemineu. Mai ales că montat corect acesta poate fi o investiție pe viață. Șemineul constituie un element de confort, cât și o parte decorativă a locuinței. Pe lângă eleganța pe care o poate oferi, șemineul este apreciat mai întâi pentru funcționalitatea lui.

Un semineu este piesa perfectă pentru completarea living-ului familiei tale! Îl încălzeste, îl umple și îl înveselește prin căldura și dorința membrilor familiei de a petrece cât mai mult timp împreună în acest spațiu. Atmosfera este mult mai confortabilă, plăcută și romantică. Pentru cei care nu și-au achiziționat încă un șemineu, dar îl au pe lista de dorințe, Pefoc.ro are un sfat. Șeminee Bacău, alături de grupul PEFOC.ro, din care face parte, vrea să știi că dacă alegi să achiziționezi și să montezi un focar semineu este imperativ să apelezi la o firmă specializată, cu istoric în domeniu, atestate de montator, autorizații de funcționare, showroom de prezentare. Pentru siguranța la incendii, cel mai important lucru este dimensionarea, achiziția și montajul corect al unui cos de fum profesional. La Șeminee Bacău se lucrează cu furnizori de renume și de încredere din Europa și garantează pentru calitatea înaltă și durabilitatea produselor din stoc. Livrarea se face în 2 zile, iar transportul este gratuit!

Frumuseţea designului interior poate fi completată prin prezenţa accesoriilor pentru şeminee, ce pot avea diverse forme şi culori, care, pe lângă funcţionalitate, adaugă un strop de eleganţă încăperii. Grile de evacuare, seturi de întreţinere, suport pentru lemne sau ecrane de protecţie a şemineului sunt câteva din accesoriile necesare pentru a vă bucura pe deplin de şemineul dumneavoastră. Pentru întreţinerea şemineelor sunt necesare ustensile speciale, care pe lângă rolul lor funcţional, înnobilează şemineul dumneavoastră prin forme şi nuanţe diferite, oferind un plus de personalitate. Cu un focar de calitate și randament crescut, consum mic de lemne, închidere etanșă și sticlă termorezistentă, casa dumneavoastră se va putea bucura de un șemnineu cu o lungă durată de funcționare.

Bucură-te de o investiție pentru întreaga viață și toată familia va simți confortul și avantajele căldurii naturale oferite de un șemineu centrală, de un șemineu clasic pe lemne sau de calitatea unor sobe profesional montate, oferite de Șeminee Bacău, parte a grupului Pefoc.ro. Recuperarea tradiției, confortul casei, exigența clienților, imaginația arhitecților, calitatea materialelor sunt indicii după care echipa celor de la Șeminee Bacău, își ghideză activitatea atunci când încep o noua lucrare, indiferent de amplasarea acesteia: casă, vilă, cabană, apartament, restaurant sau pensiune.  Aceștia oferă clienților un portofoliu diversificat de produse, de la sobe moderne, la șeminee pe gaz sau electrice, la diverse accesori sau materiale utile în construcția unui șemineu.

  1. Paul Laurentiu 3 iunie, 2019, 5:29 pm

    Si eu am apelat la echipa PEFOC.RO pentru un semineu si am ramas surprins de seriozitate, puntcualitate cat si de siguranta pe care mi-au oferit-o dupa constructia semineului.Echipa de montaj trimisa de ei au dat dovada de profesionalism cat si dupa terminarea lucrari totul a fost impecabil . Recomand cu incredere !

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.