SEMNAL DE ALARMĂ: Multe lifturi din blocurile Aradului au durata de viață depășită

SEMNAL DE ALARMĂ: Multe lifturi din blocurile Aradului au durata de viață depășită

Cornel Cionca, CEO al celei mai importante companii în materie de ascensoare din Arad, ESSA, a atras atenția că foarte multe lifturi din blocurile de locuințe din municipiu au durata de viață depășită iar asociațiile de proprietari nu-și permit să le schimbe.

„O mare parte din ascensoarele din Arad sunt depăşite ca durată de viaţă iar asociaţiile de proprietari nu dispun de suficienţi bani pentru înlocuirea lor, drept pentru care am decis  să amân actualizarea tehnologică a firmei şi să vin în întâmpinarea arădenilor oferindu-le posibilitatea să îşi achiziţioneze un lift în rate, fără dobândă. Nu puteam oferi această oportunitate decât prin folosirea lichidităţilor existente în achiziţionare, prin cumpărare cu banii jos, de ascensoare noi din străinătate”, a spus Cornel Cionca, cu prilejul aniversării a 25 de ani de activitate a ESSA.

cornel-cionca

„Din păcate, vă pot spune că oferirea de ascensoare cu posibilitatea de achitare în rate fără dobândă nu este o rezolvare generală pentru Arad, pentru că şi în modul acesta multe asociaţii de proprietari tot nu îşi permit un lift nou. Și pentru această situaţie am gândit o rezolvare practică prin punerea la dispoziţie a posibilităţii modernizării ascensorului, desigur prin schimbarea cu prioritate a pieselor foarte uzate ce nu mai reprezintă siguranţă”, a precizat Cionca.

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.