Senator PNL Ioan Cristina: „Zile de foc pentru democrația din România”

Senator PNL Ioan Cristina: „Zile de foc pentru democrația din România”

Senatorul liberal Ioan Cristina susține că social-democrații eludează orice principiu al dezbaterii parlamentare și accelerează la limita legii toate procedurile.

„Atunci când credeam că mai rău de atât nu se poate în ceea ce privește rezultatele și consecințele guvernării, PSD-ul a ținut să ne demonstreze că lupta sa pentru acapararea tuturor instituțiilor care funcționează încă independent nu s-a terminat. Profitând de ultimele săptămâni de activitate parlamentară, PSD-ul se grăbește să-și salveze liderul de la răspunderea în fața justiției, eludând orice principiu al dezbaterii parlamentare și accelerând la limita legii toate procedurile”, afirmă liberalul arădean.

„Este limpede pentru toată lumea că singurul și meschinul scop al PSD ului este scăparea basma curată a lui Liviu Dragnea! Codul de procedură penală a fost realmente masacrat prin modificări halucinate doar pentru a-și pune meschinul plan de curățare a cazierului lui Dragnea și a altor baroni PSD. Cu alte cuvine, actuala majoritate parlamentară sacrifică siguranța cetățenilor pentru a proteja interese de grup infracțional PSD-ist. Cu totul iresponsabile sunt și atacurile frecvente aduse președintelui Iohannis care, prin acțiunile sale constituie un impediment în calea implementarii acestui plan meschin al PSD-ului”, declară senatorul liberal Ioan Cristina (foto).

Senatorul PNL de Arad, Ioan Cristina, a explicat faptul că „asaltul asupra Justiției precum si tentativa de amputare a puterilor Președintelui, constituie grave atentate la democrația din România, la drepturile si libertățile cetățenești, așa cum sunt ele garantate de Constituție și pentru câștigarea cărora au murit atâția tineri în decembrie 1989. PNL va lupta împotriva acestui asalt și, prin toate mijloacele constituționale și parlamentare, îl vom susține pe Președinte, ca ultim garant al apărării acestor drepturi înainte să fie prea târziu”.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.