Senatorii au făcut SCUT în jurul lui Vosganian, care scapă de URMĂRIREA PENALĂ. Ce REACŢIE a avut Iohannis!

Senatorii au făcut SCUT în jurul lui Vosganian, care scapă de URMĂRIREA PENALĂ. Ce REACŢIE a avut Iohannis!

Fostul ministru al Economiei Varujan Vosganian a scăpat de DIICOT. Doar 56 de senatori au votat „pentru” începerea urmăririi penale în dosarul „Romgaz – Interagro”, în care Vosganian este acuzat de delapidare şi constituirea unui grup infracţional organizat, în timp ce 71 de senatori au votat „împotrivă”.

Preşedintele Klaus Iohannis a criticat votul de joi al parlamentarilor, care au respins cererea DIICOT de începere a urmăririi penale în cazul senatorului PNL Varujan Vosganian. „Mă așteptam ca Senatul să încuviințeze cererea DIICOT de începere a urmăririi penale în cazul senatorului PNL Varujan Vosganian. Votul senatorilor arată că nu s-a înțeles încă pe deplin necesitatea schimbării pentru care am pledat atât la consultările cu partidele politice parlamentare, cât și în recentul discurs ținut în plenul Parlamentului. În fața justiției, nu există decât o singură măsură: respectul față de lege, indiferent de persoană sau funcție”, a declarat Klaus Iohannis pe Facebook.

În plus, copreședintele PNL Vasile Blaga i-a cerut lui Varujan Vosganian, în direct la Realitatea TV, să-şi dea demisia din partid, precizând că după votul din Parlament, ar fi un gest de onoare să demisioneze.

Foto: Facebook, autor: allin4.ro

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.