Senatorul Constantin Traian Igaş, despre PNL Arad: „Răscoală a tuturor împotriva tuturor”

Senatorul Constantin Traian Igaş, despre PNL Arad: „Răscoală a tuturor împotriva tuturor”

Nu e linişte în noul PNL Arad. Nu o spunem noi, ci senatorul liberal Consantin Traian Igaş, care într-un interviu acordat celor de la Jurnal Arădean a afirmat în partid este o „răscoală a tuturor împotriva tuturor”.

De vină pentru acest lucru nu este relaţionarea cu cei din vechiul PNL, ci frământările din interiorul fostului PDL, care dintr-un partid al „prietenilor” a devenit unul al „suspicioşilor”.

„Din păcate, și noi ne regăsim, în Arad, în sistemul acesta de «răscoală a tuturor împotriva tuturor». Foarte mulți oameni din vechiul PDL, după plecarea domnului Seculici din funcția de președinte, invocă faptul că din partidul prietenilor am devenit partidul suspicioșilor și al micilor interese de grup. De aceea, mai degrabă găsesc anumite frământări în vechiul PDL, în legătură cu modul în care sunt gestionate lucrurile acum. În ceea ce privește relaționarea cu vechii colegi din PNL, eu am avut o relație specială cu ei încă din perioada Alianței DA, relație care nu este altfel nici în prezent. Dorința mea ar fi ca politica de fațadă și jocurile de culise nocive să înceteze sau, pentru a fi realist, măcar să își piardă din amploare”, a afirmat senatorul Constantin Traian Igaş.

Potrivit informaţiilor noastre, perioada următoare va aduce cu ea o serie de clarificări în partid.

  1. in sfarsit cineva care spune adevarul despre cloaca pdl de la arad

    Raspunde
  2. sunteti un om echilibart in aceasta politica subreda!

    Raspunde
  3. apreciez si felicit ceea ce faceti!

    Raspunde
  4. sa vedem ce parere are liderul falcă despre aceste afirmatii.

    Raspunde
  5. Adevarat ce spuneti! Traim vremuri in care ura, invidia si rautatea troneaza.

    Raspunde
  6. Sunteti un om ce are curaj sa spuna lucrurilor pe nume. Va felicit si va sustin!

    Raspunde
  7. Bravo Igas ! esti super tare ! Te asteptam sa candidezi la Consiliul Judetean Arad vei castiga sigur, judetul de sustine .Ai mare dereptate cu PNL-ul nu se mai regaseste nimeni in partid decat Jana si Chiriloava impreuna cu vizionarul……….

    Raspunde
  8. pdl-listurangutan 27 august, 2015, 5:50 pm

    santeti suparat ca nu mai primiti lucrari din bani publici(termopane)mare ipocrit igas

    Raspunde
    • nu e frumos sa jignesti. rusinica!!!!!!

      Raspunde
      • taci ba linge blide. Pentru fostii pdl isti ar trebui construite doua temniti large cum ar spune EMINOVICI si cel putin un balamuc. Toti agramatii , analfabetii si hotii portocalii care au batjocorit Aradul in frunte cu acest analfabet de Igas…acolo sa fie adunati. Sa mai ramana pe strada cati am botezat eu

        Raspunde
  9. …nu-i „rascoala”, dom’le… e braNConaj !

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.