Senatorul Igaș „îşi bagă nasul” în oala Camerei: Valeriu Zgonea este „vătaful voiajor” al deputaţilor

Senatorul Igaș „îşi bagă nasul” în oala Camerei: Valeriu Zgonea este „vătaful voiajor” al deputaţilor

Prioritatea președintelui Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, este de a se agăța de funcția pe care o deține, funcție pe care a coborât-o la cel mai scăzut nivel din cei 25 de ani post-revoluție prin modul arogant și vulgar în care conduce ședințele în raport cu colegii parlamentari și cu opinia publică, afirmă senatorul Constantin Traian Igaş.

„Dacă la început de mandat în fruntea Camerei a vrut să se remarce prin faptul că îl interesează buna gestionare a fondurilor instituției pe care o conduce, pe parcursul timpului s-a dovedit a fi cel mai mare consumator de bani publici dacă ne uităm la deplasările sale prin multe zone exotice din această lume, iar concluzia tristă pe care putem să o tragem este că a facut mai multe deplasări în străinătate decât în colegiul de deputat unde a fost ales. Consider că deputații sunt îndreptățiți să ceară schimbarea sa astfel încât, din această sesiune, domnul Zgonea să rămână doar o tristă amintire ca vătaful voiajor al deputaților”, a declarat Constantin Traian Igaş.

„În aceste momente dificile în care se află Victor Ponta și partidul pe care îl păstorește, domnul Zgonea este preocupat de propria funcție, poziționându-se oportunistic în două luntri. Pe de o parte spune că trebuie păstrat calmul și deci și actualul președinte al PSD în funcție, iar pe de altă parte afirmă că ordonanța traseiștilor a fost o greșeală, chiar ordonanța asumată de cel pe care îl susține. Cineva să îi spună domnului Zgonea că momentul unei astfel de abordări a trecut de mult atât în politică cât și în afara ei”, a mai spus Igaş.

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.