Senatorul Igaş, primarul Andronic şi conducerea PNL Frumuşeni au depus adeziunile la noul partid

Senatorul Igaş, primarul Andronic şi conducerea PNL Frumuşeni au depus adeziunile la noul partid

Senatorul Constantin Traian Igaș şi conducerea PNL Frumușeni, în frunte cu primarul Reginald Andronic și viceprimarul Iovan Irina, au semnat și depus adeziunile la noul partid în cadrul unei ședințe oficiale desfășurată la sediul PNL Arad.

„După 17 ani de politică în PD și, ulterior PDL, partid în care am făcut carieră începând cu funcții alese, cea de consilier local, consilier județean, mai apoi deputat, senator și, într-un final, primind în responsabilitate conducerea Ministerului de Interne, am depus adeziunea la noul PNL, structură pe care am susținut-o cu convingere și din calitatea de secretar executiv în Biroul Politic Național al PDL. Cred în viitorul acestui nou partid și sunt convins că la Arad se poate face performanță politică în interesul arădenilor”, a declarat senatorul arădean Constantin Traian Igaș.

La invitația organizației locale a PNL Frumușeni, senatorul arădean a depus adeziunea împreună cu primarul Reginal Andronic, viceprimarul Iovan Irina, consilierii locali și echipa de conducere din Frumușeni.

„Am decis să depunem în echipă adeziunile la noul PNL pentru că și munca tot împreună se face. Mă bucur că senatorul nostru a fost solidar cu noi și de această dată și sper să facem o treabă bună așa cum i-am obișnuit pe locuitorii Frumușeniului în ultimii ani”, a declarat primarul Reginald Andronic.

  1. Dan din Frumuseni 30 martie, 2015, 7:08 am

    Ma bucut pt voi si sper sa faceti treaba buna si in viitor !

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.