Senatorul Ioan Cristina: „NU s-a decis reluarea procedurii în cazul senatorului PSD Dan Șova”

Senatorul Ioan Cristina: „NU s-a decis reluarea procedurii în cazul senatorului PSD Dan Șova”

Senatorul Ioan Cristina, co-președinte al PNL Arad, a declarat joi, într-o conferință de presă, că în Comisia Juridică a Senatului nu s-a decis reluarea procedurii în cazul Șova, așa doresc cei din PSD să pară.
„Vă pot spune, de la bun început, că în Comisia Juridică a Senatului NU s-a decis reluarea procedurii în cazul senatorului PSD Dan Șova. Iar asta chiar dacă cei din PSD își doresc ca lucrurile să fie percepute în așa fel. Propunerea PNL, formulată de colegul meu Cătălin Boboc, de a se da o nouă interpretare votului, a fost respinsă inițial, în debutul ședinței. PSD a propus ulterior, prin senatorul Ioan Chelaru, reluarea procedurii, dar aceasta nu a obținut numărul necesar de voturi, cumulând patru voturi «pentru», trei «împotrivă» și o abținere, iar ca propunerea să fie considerată adoptată ar fi fost necesare cinci voturi «pentru». În plus, avizul Comisiei este, oricum, unul consultativ. În aceste condiții, o eventuală decizie aparține Biroului Permament, unde PSD deține majoritatea. Punctul nostru de vedere, al PNL, transmis Biroului permanent, privește reinterpretarea votului”, a declarat co-președintele PNL Arad, senatorul Ioan Cristina.

  1. Hopa ma, iaca ca aparu si Nelutzu ,campionul de la Perla , da inghe bechesig cu vodca ai fost ? campionule in daiasthe care esti.

    Raspunde
  2. Băăăă sunteți nebuni??? Nici măcar comentarii nu mai generează perlosu??? E jalnic……

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.