Senatorul Ioan Cristina: „Purcaru să facă ceva bun pentru Arad și abia apoi să facă politică”

Senatorul Ioan Cristina: „Purcaru să facă ceva bun pentru Arad și abia apoi să facă politică”

Senatorul Ioan Cristina, co-președintele Alianței Creștin Liberale (ACL) Arad, îi transmite lui Mircea Purcaru, președinte al Partidului Conservator Arad, „să iasă din birou și să facă ceva bun pentru Arad și pentru arădeni și abia după aceea să facă politică”.

„Văd că domnul Purcaru este foarte gălăgios, stând închis într-un birou și făcând politică în conferințe de presă. Îi transmit acestui domn să iasă din birou și să facă ceva pentru Arad și pentru arădeni, iar apoi să vină să vorbească despre alții. Totodată, îi dau și o idee domnului Purcaru, o idee despre cum ar putea să ajute arădenii din noua sa funcție de director al filialei arădene a Agenției Națioanle de Îmbunătățiri Fiscale (ANIF). Îi transmit domnului Purcaru că arădenii se confruntă cu o problemă de foarte mult timp, o problemă pe care el o poate rezolva. Este vorba despre intubarea Canalului Mureșel, o problemă la care arădenii așteaptă de mult timp o rezolvare. Și ca să nu aibă scuze, îi ușurăm și munca domnului Purcaru, spunându-i că există și un proiect pentru rezolvarea acestei probleme, un proiect vechi de doi ani, care a fost oprit de Guvernul Ponta. Nimic nu-l poate împiedica pe domnul Purcaru să rezolve această problemă, primesc totul de-a gata, doar să aibă dorința de a veni în sprijinul celor care i-au votat”, a declarat senatorul Ioan Cristina.

În același timp, liderul liberal a explicat că Alianța Creștin Liberală Arad va monitoriza ceea ce se întâmplă cu problema intubării Canalului Mureșel, iar dacă în cel mai scurt timp nu se va face nimic în această privință, ACL va demara o campanie de strângere de semnături în acest sens.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.