SENTINŢĂ în Cazul Ioţcu. Ce decizie au luat magistraţii Curţii de Apel Timişoara

SENTINŢĂ în Cazul Ioţcu. Ce decizie au luat magistraţii Curţii de Apel Timişoara

Curtea de Apel Timişoara s-a pronunţat, astăzi, în privinţa recursurilor pe care le-au înaintat Nicolae Ioţcu, Adrian Nedelciu şi Alin Mircea Pătraşcu (în calitate de inculpaţi) şi procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Timişoara (în calitate de acuzatori) împotriva sentinţei pronunţate de Tribunalul Timiş prin care fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Arad a fost condamnat la 4 ani de închisoare.

„Respinge ca nefondate apelurile declarate de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție – DNA, Serviciul Teritorial Timișoara și inclupați împotriva sentinței penale nr. 103 din 21.03.2017 pronunțată de Tribunalul Timiș”, se arată în decizia magistraţilor Curţii de Apel Timişoara.

Procurorii ceruseră mărirea pedepsei, de la 4 ani la 7 ani de închisoare în cazul lui Nicolae Ioţcu. Avocaţii acestuia din urmă s-au declarat surprinşi de decizia instanţei, susţinând că clientul lor a fost condamnat în lipsă de probe, doar pe bază de denunţ.

Nicolae Ioţcu a fost trimis în judecată de DNA în 2015, pentru trafic de influenţă, după ce infracţiunea de luare de mită nu a putut fi demonstrată.

  1. de luat aminte pentru acei imbecili care se gandesc , ca pot fura la nesfarsit din banul public , si ca nu vor da niciodata socoteala

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.