Sergiu Bîlcea: „Consider că școala arădeana nu este bătaia de joc a PSD”

Sergiu Bîlcea: „Consider că școala arădeana nu este bătaia de joc a PSD”

PSD Arad consideră instituțiile publice o pradă, pentru care luptă diferite grupări din interiorul partidului, arată prim-vicepreședintele PNL Arad Sergiu Bîlcea, într-un comunicat de presă. Potrivit acestuia, ultima dovada este numirea politică în funcția de inspector școlar general interimar, „după ce inițial a fost anunțată și felicitată doamna Pașcalău, numirea a venit pentru… doamna Stoenescu”.

„Este o situație jenantă, caraghioasă, generată de certurile pentru putere și influentă din PSD, între grupările Căprar și Fifor. Ar fi de râs, dacă nu ar aduce în derizoriu instituțiile publice. Consider că școala arădeana nu este bătaia de joc a PSD, instituțiile publice nu sunt bunuri private pe care să se bată găștile politice. Mă întreb ce gândesc acum, în pragul începutului de an școlar, profesorii, părinții, elevii?”, a declarat Sergiu Bîlcea.

„Cerem PSD să înceteze acest circ jenant, care afecteaza credibilitatea școlii arădene. Le cerem pesediștilor să înțeleagă că vremea partidului-stat a trecut. Funcțiile publice nu sunt recompense politice pentru doamne care zâmbesc frumos în fotografiile cu șefii de partid. Nimeni nu mai vrea să ne întoarcem la apucăturile comuniste, în care nu se putea distinge între partid și stat. Aștept ca societatea civilă, sindicatele să reacționeze și să ceară respect pentru școala arădeană”, a mai spus Sergiu Bîlcea, vicepreședinte al Consiliului Județean Arad.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.