Sergiu Bîlcea: „Consilierii judeţeni PSD au votat împotriva modernizării drumului Gurahonţ – Buteni”

Sergiu Bîlcea: „Consilierii judeţeni PSD au votat împotriva modernizării drumului Gurahonţ – Buteni”

Consilierii judeţeni PSD au votat, în ședința de Consiliu Județean de astăzi, împotriva alocării a 39 de milioane de lei pentru modernizarea drumului Gurahonţ – Buteni.

„Am asistat cu stupoare la gestul consilierilor din Opoziţie, care au votat împotriva alocării a 39 de milioane de lei, pentru finanţarea drumului judeţean Gurahonţ-Dieci-Buteni. Practic, au votat împotriva a 9000 de arădeni, din cele 7 localităţi care sunt tranzitate de acest drum. Gestul consilierilor PSD şi ALDE este incalificabil. Nu înţeleg cum pot să aibă un asemenea vot aceşti consilieri, care au fost trimişi în Consiliul Judeţean să reprezinte interesele arădenilor, nu să lucreze împotriva lor”, a declarat Sergiu Bîlcea, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Arad.

Vicepreşedintele Bîlcea subliniază că este a doua oară când PSD boicotează şi respinge modernizarea acestui drum. „Mai întâi am depus un proiect ca să se modernizeze drumul prin PNDL, dar Guvernul PSD-ALDE a respins proiectul, fără nici o explicaţie logică. După ce ministerul controlat de PSD a tăiat investițiile în acest drum, acum și consilierii județeni le-au tăiat. Asta demonstrează clar că PSD refuză să le acorde condiții corecte oamenilor din zona respectivă. Practic, este o palmă dată arădenilor”, a completat Sergiu Bîlcea (foto).

Drumul judeţean 708 face legătura dintre Gurahonţ şi Buteni, are o lungime de 22,2 kilometri şi deserveşte 9000 de locuitori din 7 localităţi riverane Crişului Alb: Gurahonţ, Iosaş, Pescari, Dieci, Cociuba, Berindia şi Păulian.

  1. Tare curios aș fii să aflu când se vor finaliza toate aceste drumuri despre care tot vorbiți în presă domnilor de la CJA. În loc să vă apucați serios de treabă ,încontinuu dați vină unii pe alții căutând fel și fel de scuze.

    Raspunde
  2. Am fost într-o zi I la Buteni,acolo unde tot văd pe rèțelele de socializare că se face ,Se drege,dar vă avertizez pe cei care aveți drum înspre terenul de fotbal la Buteni:drumul e jalnic,nici pe jos nu poti merge că s-ar putea să-ți rupi picioarele,d-apoi cu mașina.Cand m-am întors am mers prin alta parte tot la fel

    Raspunde
  3. CAT timp banii se vor da de la BUCURESTI ,iar la guvernare va fi CIUMA ROSIE luati-va gandul sa primiti ceva.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.