Sergiu Bîlcea: „Inflaţia creşte în ritm cu minciunile PSD”

Sergiu Bîlcea: „Inflaţia creşte în ritm cu minciunile PSD”

Rata anuală inflaţiei a urcat la 5,2%. Este cel mai înalt nivel din ultimii cinci ani (în iunie 2013 a fost 5,37%), potrivit datelor publicate luni de Institutul Naţional de Statistică (INS).

Una dintre cele mai mari creşteri de preţuri s-a înregistrat la gaze naturale (10,19%), care se adaugă majorării preţului combustibililor care a continuat să crească în aprilie faţă de decembrie cu 3,9%.

„Preţul gazelor şi combustibililor au un impact puternic asupra celorlalte preţuri, contribuind din plin la creşterea inflaţiei. În loc să vadă care sunt problemele şi să găsească soluţii, cei de la PSD caută ţapi ispăşitori, pe cei din conducerea Băncii Naţionale. Creşterea semnidficativă a inflaţiei loveşte puterea de cumpărare a românilor. Inflaţia ajunge din urmă minciunile celor de la PSD şi anulează pomenile acordate unor categorii sociale şi profesionale. Tot mai mulţi pensionari, bugetari se simt înşelaţi de Guvernarea PSD. Cu un prim ministru care gafează de câte ori deschide gura şi un Guvern incompetent, cu parlamentari care fac politică ieftină, cu zero realizări, avem conturată imaginea unei guvernări eşuate, fără credibilitate şi fără soluţii”, a declarat Sergiu Bîlcea (foto), preşedintele Organizaţiei Municipale PNL Arad.

  1. Fugi d-aci ma frunte-ngusta , auzi fa cu ii zic astia lu asta … Sergiulica Geaninosu ! Pistru nu Suparaciosu , ai ?!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.