Sergiu Bîlcea propune construirea unei săli de sport în Aradul Nou

Sergiu Bîlcea propune construirea unei săli de sport în Aradul Nou

Aradul Nou ar putea avea o sală de sport. Preşedintele Oganizaţiei Municipale a PNL Arad, Sergiu Bîlcea, a participat la o întâlnire cu cetăţenii din cartier. Atât arădenii din zonă cât şi profesorii de la liceul Adam Müller Guttenbrunn au declarat că Aradul Nou nu are o sală de sport.

„Cred că solicitarea lor este justificată. Elevii trebuie să aibă acces facil la săli de sport, sportul de masă trebuie sprijinit prin infrastructură. Am discutat deja cu primarul Gheorghe Falcă şi a fost deschis, dispus să ne sprijine în acest demers. Urmează să demarăm un proiect pentru construirea sălii de sport, să identificăm împreună cu primarul Falcă şi consilierii locali fondurile necesare pentru o sală de sport în Aradul Nou”, a declarat Sergiu Bîlcea (foto).

  1. Va dati seama ce stiri ati dat?
    Marele Bilci a aflat ca la AMG nu sunt ca la Pedagogic 3 sali (acolo studiind fata celui mai gros dintre politruci aradeni si care acuma se renoveaza desi nu are nevoie de renovari). De fapt la AMG nu este nici o sala de sport.
    Doar atat. A aflat de la profesori ca nu este o sala de sport.
    Acelasi Bilci era reprezentantul CLM Arad in Consiliul de Administratiei al AMG. Pe la sedinte nu a pre fost ca nu-l interesau, poate ar fi aflat despre lipsa salii de sport … cine stie?
    Dupa ce a aflat. Retineti ce a facut, a aflat, ca nu exista sala de sport, ne-a spus ca dl. Falcone va sustine. Pai sigur ca va sustine, ca nu-l doare gura si chiar daca plateste Primaria ceva nu va fi din banii lui ci ai nostrii.
    Ne-a mai furnizat o informatie plina de intelepciune: vor cauta surse de finantare. Oare s-o fi gandit desteptul satului ca o sa apara o sala fara bani, doar asa pentru ca el a aflat ca nu este sala de sport?
    Incredibil nivelul politrucului aradean!
    Va puteti imagina ca bomba asta inganfata ne va fi bagata candidat in locul luminii de la Brad?
    Eu cred ca nu pot fi atata de inepti si ca de fapt strategia este de sustinere a candidatului PSD la locale, indiferent cat de prost va fi.
    Cu tampi din astia va avea si Bulumac o a doua sansa?!
    Oras de retardati.

    Raspunde
  2. Mai idiotilor rosii, voi criticati orise initiativa buna, tinerii trebuie sa li se ofere conditii pentru sport.

    Raspunde
  3. Oamenii din Aradul Nou nu au o piata agro alimentara pe care o solicita de mult.Faceti-le sali de sport desteptilor.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.