Sergiu Bîlcea: „PSD dă cu o mână unor români şi ia cu altă mână, mai mult, de la toţi românii”

Sergiu Bîlcea: „PSD dă cu o mână unor români şi ia cu altă mână, mai mult, de la toţi românii”

Scumpirea benzinei, motorinei, gazelor şi a curentului generează un val de scumpiri, a declarat Sergiu Bîlcea, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Arad.

Prim-vicepreşedintele liberal susţine că Guvernul PSD este la originea acestor majorări de preţuri, chiar dacă guvernanţii încearcă să găsească vinovaţi în altă parte.

„Guvernul PSD a introdus accize la benzină şi motorină în două etape, 15 septembrie şi 1 octombrie. Deja, preţurile au crescut după primul val de accize, ne aşteptăm şi la alte scumpiri. Tot cu acordul Guvernului se majorează azi preţul gazului şi a energiei electrice. Le amintesc arădenilor că, atunci când se afla în opoziţie, PSD a promis cetăţenilor că se va opune acestor scumpiri. Iată că a fost doar o minciună. Lipsa coordonării cu BNR a dus la o altă creştere importantă, a ratelor bancare pe care le plătesc românii care au credite în lei, prin creşterea ROBOR. Ironiile primului ministru la adresa Băncii Naţionale, despre care a spus că au fost plecaţi de acasă, nu ajută la nimic. Aşa cum explicaţiile legate de creşterea preţurilor ca urmare a uraganului nu pot fi luate în seamă decât ca o altă minciună a PSD. Adevărul este că PSD dă cu o mână unor români şi ia cu altă mână, mai mult, de la toţi românii. Dacă vom însuma toate aceste majorări pentru o familie de români, vom vedea că impactul scumpirilor este considerabil. Mai mult, se ştie că majorarea preţului carburanţilor şi energiei va genera scumpiri în lanţ. Potrivit unor analize, inflaţia ar putea depăşi cota de 3% încă din primul trimestru al anului viitor. După ce şi-a demonstrat incapacitatea de a gestiona economia, PSD demonstrează că nu poate ţine în frâu preţurile. Este preţul plătit pentru finanţarea unor promisiuni electorale mincinoase, pe care îl vor plăti de acum toţi românii”, a declarat Sergiu Bîlcea, preşedinte al Organizaţiei Municipale PNL Arad.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.