Sergiu Vlad (USR): „În locul pasajului de la CET, PSD livrează o nouă promisiune”

Sergiu Vlad (USR): „În locul pasajului de la CET, PSD livrează  o nouă promisiune”

Un nou termen asumat de guvernarea PSD, alături de liderii locali ai partidului de guvernământ, a fost depășit fără ca șoferii să poată traversa calea ferată de lângă CET pe atât de doritul pasaj. În schimb, primim o nouă dată pentru finalizarea lucrării, spun cei de la USR Arad.

La un an și un trimestru după ce noua putere si-a asumat finalizarea în regim de urgență a pasajelor de pe centura Aradului, tot ce se poate face este contabilizarea declarațiilor, promisiunilor, termenelor și eșecurilor.

„Nici măcar unul din cele două, cel peste calea ferată spre Curtici, aproape de a fi finalizat în decembrie 2016, nu este gata. Nu ne rămâne decât să îi invidiem pe vecinii din Oradea, unde pasajele au fost realizate la timp, iar circulația pe centură este fluentă. Cauza pentru acest eșec este proasta administrare a investițiilor publice, pe fondul unei crize bugetare induse de măsuri populiste și iresponsabile, ceea ce face ca atât economia cât și populația să sufere. Infrastructura rutieră lasă tot mai mult de dorit, în timp ce beneficiile promise se dovedesc a exista mai mult pe hârtie”, se arată într-un comunicat de presă al USR Arad.

„PSD dă dovadă de o incapacitate cronică în ceea ce privește administrarea lucrărilor de infrastructură. Un an de guvernare a adus României 15 km de autostradă, și aceia inaugurați în luna martie, iar Aradului nu i-a adus nimic. Constatăm încă o dată că metoda PSD este să promită și să uite apoi că trebuie să se țină de cuvânt, așa cum au făcut cu întreg programul lor de guvernare. În schimb, sunt deosebit de activi atunci când trebuie să modifice legile justiției, pentru a-și rezolva propriile probleme penale”, a declarat Sergiu Vlad, deputat al USR Arad.

  1. PSD nu se tine de cuvant niciodata.

    Raspunde
  2. PSD nu vrea sa termine nimic in ARAD ,respectiv PASAJELE, CENTURA ,STADIONUL.PSD promite dar nu se tine de cuvant.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.