Sexul în aer liber, PERMIS într-un parc european, cu o singură condiție!

Sexul în aer liber, PERMIS într-un parc european, cu o singură condiție!

A face dragoste în public era interzis, până nu demult, peste tot în lume.

De acum însă, cei care vor să aibă o escapadă în aer liber, o pot avea. Amsterdamul, oraşul care deţine un spectru vast de atracţii culturale şi recreaţionale, fiind supranumit pe bună dreptate oraşul contrastelor, oferă această posibilitate și o face în mod legal. Există aici un parc, denumit Vondelpark, unde autorităţile au permis sexul în aer liber, lucru în general interzis prin lege.

Vondelpark reprezintă locul ideal pentru entuziaştii care doresc să se expună în aer liber. Nu este nevoie să se ascundă în spatele tufişurilor pentru a se deda micilor plăceri. Există, totuși, o condiție pe care autoritățile au impus-o pentru a preveni dezordinea. Astfel, cei care se vor lăsa pradă tentației de a face sex în aer liber, cu riscul de a fi văzuți de trecători, vor trebui să lase parcul în starea în care l-au găsit şi, ţinând cont că este un loc public, este interzis accesul cu copiii în apropierea zonei.

Amsterdamul este cunoscut ca fiind locul unde se pot vizita biserici şi clădiri vechi, dar și muzeul haşişului şi marijuanei.

Foto: iamsterdam.com

 

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.