„Sf. Falcă” şi boul, o altfel de sărbătoare, în Postul Paştelui

„Sf. Falcă” şi boul, o altfel de sărbătoare, în Postul Paştelui

Gheorghe Falcă, acest „sfânt” al Aradului care se preumblă pe la toate bisericile în scop electoral, a reuşit să mai „inventeze” o sărbătoare, care s-ar putea numi, fără probleme, „Sf. Falcă şi boul”. Boul fiind, de fapt, unul la proţap, pe care stăpânul Aradului l-a servit, în plin Post Mare, sutelor de invitaţi veniţi din tot judeţul să-l sărbătorească. Nu de Sf. Gheorghe, ci cu o zi înainte (că de aia am zis că a inventat altă sărbătoare).

În rest, cum îi stă bine, „Sf. Falcă” a întârziat vreun ceas la întâlnirea cu mesenii, de s-a fript boul oleacă prea tare (zice gura lumii). Cu toate acestea, a fost mâncat, printre gâlgâieli şi râgâituri, de pestriţa adunare provenită, în bună parte, de pe coclaurile judeţului. Aşa sărbători să tot fie, au îngăimat participanţii, cu burţile pline şi cu gândul la alegerile din iunie, când vor pune ştampila, ca boii, pe PNL şi „sfântul” lor!

P.S. Ghiţă, boilor, articolul este un pamflet şi trebuie înţeles ca atare.

  1. Felicitari redactiei …..Articol de exceptie…Tineti-o tot asa :))

    Raspunde
  2. Acesti indivizi nu mai au rusine ,bun simt nu tin cont de post sarbatori isi urmaresc doar interesul personal…..Asa sa le ajute D-zeu!!! Aradeni haideti sa facem schimbarea la ARAD…..Ajunge pana cand atata umilinta????

    Raspunde
    • Dezinformare grosolana, pentru ca din cate se vede un bou era la protap iar altul in spatele aparatului de fotografiat. Articolul trebuia intitulat ; Boul sacrificat, de bou fotografiat. Dar am inteles mesajul transmis de animalul din spatele aparatului de fotografiat.

      Raspunde
  3. articol de tot rahatul….la fel ca si autorul

    Raspunde
  4. Atâta îngânfate în el nu ai mai văzut la nici un primar…cat de plin e de el ca un berbec…dacă tot vin Sf sărbători Pascale.

    Raspunde
  5. bvo pt articol!! ati surprins grotescul si ridicolul sindrofiei. cre(s)tinii de la pnl s-au ghiftuit in post in frunte cu mesia lor falca. sa le stea in gat!!

    Raspunde
  6. Cat o fi costat asa o masa pt 500 persoane …..Falca tine minim 2 chefuri ca si acesta pe an x 12 ani ….Faceti calcule ARADENI ….El cica are salar de bugetar???? Voi de ce nu puteti ca el????Va spun eu pentru ca nu santeti primar si traiti dintr-un salar de mizerie….DNA-UL si alte institutii nu sant curiosi oare ???Poate or fi fost si ei la sindrofiile lui….Aradeni haideti sa facem schimbarea pana la capat ARADENII nu au nevoie de IMPOSTORI si PARVENITI gen Falca si pupincuristii care-l inconjoara……Rusineeeeee…

    Raspunde
  7. Am o intrebare: cand fifor isi denigreaza colegele din partid, cu doamna Andronescu, se numeste post?

    Raspunde
    • Se vede ca ceea ce scri este o intrebare. De ce mai scri „Am o intrebare”? Treci direct la subiect, la ceea ce vrei sa spui sau sa intrebi.

      Raspunde
  8. Jos PDL[PNL]!!!!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.