Shift şi Lariss au lansat primul lor single împreună: „Prefer”

Shift şi Lariss au lansat primul lor single împreună: „Prefer”

În apropierea lansării albumului „Adevărul”, Shift ne dezvăluie o altă latură a lui, prin noul single „Prefer”, un featuring cu Lariss.

Cum cei doi artişti lucrează şi compun în acelasi studio, Midiots Production, această colaborare a venit de la sine, mai ales că Shift este cel care a produs hiturile internaţionale ale lui Lariss („Dale Papi, „Epana” şi „Dropping da Bomb”).

Shift şi Lariss pun în scenă o poveste de dragoste cu cicatrici pe inimile celor doi îndrăgostiţi, care încă nu reuşesc să depăşească un moment tensionat. Piesa este produsă în studioul DeMoga Music, alături de Marius Moga şi echipa lui, iar videoclipul este regizat de către Spike.

„Albumul «Adevărul» mă trece prin toate stările, de la băieţeală până la trăiri nostalgice, cum e cazul piesei «Prefer». Am multe feat-uri pe album iar cel cu Lariss este unul pe care ni-l dorim încă de când am început să lucrăm împreună, din 2014”, mărturiseşte Shift.

La rândul ei, Lariss adaugă: „Am vrut neapărat să cant o piesă în limba româna şi îmi doream şi un featuring, aşa că mă bucur că se întâmplă ambele alături de Shift, prima persoană care a crezut în mine şi în studioul căruia mi-am găsit locul. Avem acelaşi vibe, aceeaşi viziune, iar ideile noastre iată că s-au unit acum şi în «Prefer»”.

Dacă Shift a mai lansat până acum piese în limba română, pentru Lariss, single-ul „Prefer” este prima piesă cu versuri în limba română. Artistul ne-a surprins cu numeroase colaborari, precum „Avioane de hartie” (feat Andra), „Baga mare” (feat Connect-R), „Norocos” (feat What’s Up şi Connect-R), „Urcă şi coboară” (feat Ruby).

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.