Şi-au planificat NUNTA PERFECTĂ, dar au ANULAT-O în ultimul moment! Motivul este INCREDIBIL

Şi-au planificat NUNTA PERFECTĂ, dar au ANULAT-O în ultimul moment! Motivul este INCREDIBIL

Un cuplu şi-a planificat timp de aproape un an nunta de vis. Toate detaliile erau puse la punct, dar partenerii s-au hotărât în ultimul moment să renunţe la tot, dintr-un motiv neaşteptat.

Ceremonia urma să aibă loc pe o plajă din Jamaica, iar viitoarea mireasă şi-a cumpărat şi rochia perfectă pentru cea mai frumoasă zi din viaţa ei.

Nicolla Birkby şi Karl Place, cuplul din Marea Britanie despre care este vorba, au fost în vacanţă în Abu Dhabi. Când se plimbau pe plajă au dat de un motan deshidratat şi slab, care stătea în soarele arzător.

Ei s-a îndrăgostit iremediabil de pisica bolnavă şi au hrănit-o pe timpul vacanţei. Apoi nu şi-au putut lua gândul de la ea şi s-au hotărât să o adopte.

PAY-Sheikh

Datorită faptului că acest proces avea să fie unul extrem de costisitor, peste 2.000 de lire sterline, ei au renunţat la nunta din Jamaica şi la petrecerea de după, care trebuia să aibă loc în Anglia, cu prietenii şi familia.

Motanul care a primit numele Sheikh, a fost dus la veterinar unde s-a pus pe picioare, iar apoi a ajuns cu avionul la noua lui familie iubitoare.

Nicolla şi Karl declară că nu regretă nici o clipă alegerea făcută, fiind foarte fericiţi cu noul membru blănos al familiei.

PAY-Sheikh-with-his-new-owners-Nicolla-Birkby-and-Karl-Place

 

Sursa: mirror.co.uk

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.