ȘI-A CUMPĂRAT PROPRIA CASĂ la doar 14 ani. Când a vizitat-o pentru prima oară, MAMA ei a rămas ȘOCATĂ! (FOTO)

ȘI-A CUMPĂRAT PROPRIA CASĂ la doar 14 ani. Când a vizitat-o pentru prima oară, MAMA ei a rămas ȘOCATĂ! (FOTO)

La vârsta la care mai toți adolescenții își petrec timpul cu anturajul, uitându-se la filme sau navigând pe Internet, o fată de 14 ani și-a cumpărat propria casă din economiile făcute.

Willow Tufano din Florida diferă mult de restul adolescenților de vârsta ei. Fata cu veleități de antreprenor a reușit, într-un timp relativ scurt, să strângă 6.000 de dolari, pe care, mai apoi i-a investit într-o casă.

S-a gândit mult cum să facă rost de bani și i-a venit ideea de a strânge lucrurile pe care alți oameni le aruncau sau le dădeau gratis, pentru a le vinde, mai apoi, pe Internet.

După ce a strâns ceva bani, americanca a decis că a sosit vremea pentru noi investiții.

„De ce să nu cumpăr o casă?!”, și-a spus Willow.

S-a interesat ce ar fi putut cumpăra cu suma de care dispunea și a dat peste un anunț care i-a surâs din prima. Găsise casa visurilor sale, la un preț, însă, pe care nu și-l permitea: 100.000 $. Adolescenta s-a gândit dacă să facă un împrumut pentru a cumpăra casa sau să mai aștepte. S-a decis că mai poate aștepta, iar timpul i-a demonstrat că a avut dreptate.

În scurt timp, preţul casei a scăzut la 16.000 $, iar după negocieri fata a dat doar 12.000 $ pe ea. Părinții fetei au rămas șocați când au văzut cum fiica lor negocia la sânge cu vânzătorul, iar în final, i-au dat ei diferența de bani de care fata avea nevoie.

Uimirea lor nu s-a oprit aici. Adolescenta a făcut reparațiile în casă de una singură, astfel că atunci când au trecut pentru prima oară pragul casei fiicei lor, părinții fetei au fost șocați de modificările pe care le făcuse.

Acum, Willow vrea să le returneze banii părinților săi și să facă, apoi, din nou economii.

casa bucatarie1 bucatarie beforeafter

 

Sursa: wideopencountry.com

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.