Și la Arad s-a protestat împotriva grațierii și a modificării Codului Penal

Și la Arad s-a protestat împotriva grațierii și a modificării Codului Penal

Arădenii, atâția câți au fost, au protestat și la Arad împotriva proiectului privind grațierea și împotriva modificării Codului Penal.

Amploarea manifestației a fost mult sub cele din 2012 îndreptate împotriva lui Traian Băsescu și a guvernului PDL, când în fața Palatului Administrativ s-au strâns mult mai mulți arădeni.

Citește și:

Proteste împotriva GRAȚIERII și MODIFICĂRII Codului Penal. Participarea lui Iohannis, „un gest politicianist ieftin”

Foto: Facebook

  1. Ce a cautat deputatul de la USR acolo????Noi l-am votat sa se lupte in parlament ,nu pe strada……Practic interesul lui si a celor ce au iesit in strada este daramarea guvernului GRINDEANU abia instalat…..RUSINE SA VA FIE!!!!!

    Raspunde
  2. O copie palida a tragediei de la Colectiv, care din pacate a fost deturnata pentru acelasi scop. Inlaturarea actualului guvern .Este un gest prostesc, avand in vedere faptul ca la alegerile care tocmai au avut loc cetatenii si-au exprimat optiunile.

    Raspunde
  3. USR sau cum îmi place mie sa spun USB sunt niste jeguri de oameni. Ei habar nu ai ce este democrația. Rusine.

    Raspunde
  4. la bucuresti sa dat 100 ron de participant + 50 roni pentru cei care au venit cu copii sau + 30 roni pentru cei care au adus un catel !

    Raspunde
  5. la tara s-a platiti si pt purcel :)))

    Raspunde
  6. Deputatul de la USR nu stie sa vorbeasca, isi aminteste doar de actiunile lui civice. Bulumac a impartit cu el actiunile civice. In toti acesti ani sa iesi de 3 ori pe strada si sa te promovezi spune multe despre individ!! Astia sunt oamenii fara idei, care doar protesteaza ca nu stiu sa faca nimic altceva!!

    Raspunde
  7. Legea 60/1991 privind organizarea si desfasurarea adunarilor publice, republicata la 14 martie 2014 – Art. 26. – (1) Constituie contraventii urmatoarele fapte, daca nu sunt savarsite in astfel de conditii incat, potrivit legii penale, sa intruneasca elementele constitutive ale unor infractiuni:
    a) organizarea si desfasurarea de adunari publice nedeclarate, neinregistrate sau interzise. Iar art 26 (2) stipuleaza – (2) Contraventiile prevazute la alin. (1) lit. a)-c) se sanctioneaza cu amenda de la 1.000 lei la 10.000 lei. Astept contravenientii de la USR sa se duca sa plateasca amenzile, sa nu incalce legea!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.