Și-a spionat timp de TREI DECENII clienții motelului în timp ce FĂCEAU SEX. Motivația proprietarului e ȘOCANTĂ

Și-a spionat timp de TREI DECENII clienții motelului în timp ce FĂCEAU SEX. Motivația proprietarului e ȘOCANTĂ

Patronul unui motel și-a urmărit oaspeții în timp ce făceau sex, timp de 30 de ani! Totul a ieșit la iveală după ce a acceptat să dea un interviu unei publicații americane.

Gerald Foos, acum în vârstă de 83 de ani, susține că a devenit expert în sex după ce a studiat comportamentul clienților cazați la motelul său, aflat în Denver, Colorado.

Bărbatul spune că nu suferă de nici o afecțiune psihică și că nu e obsedat sexual, ci voyeur, iar motivul pentru care a făcut acest lucru a fost pentru cercetare, în scopuri științifice. El are dosare întregi cu detalii extrem de private referitoare la comportamentul oamenilor în intimitate.

Gerald a fost martor la sute de acte sexuale, pe care le-a urmărit din pod, prin niște orificii false de aerisire, făcute special în acest scop. Și-a notat mereu tot ce a văzut, iar de-a lungul anilor a întâlnit și cazuri neobișnuite și șocante, chiar și o crimă.

Bătrânul este conștient că lumea îl consideră un ciudat bolnav psihic, însă lui nu i se pare că a greșit cu nimic. Ba mai mult, povestea lui a ajuns atât de faimoasă încât celebrul regizor Steven Spielberg vrea să facă un film după viața lui.

Sursa: thesun.co.uk

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.