Și-a TRANSFORMAT iubita DECEDATĂ într-o PĂPUȘĂ! Ce a făcut apoi e ȘOCANT (GALERIE FOTO)

Și-a TRANSFORMAT iubita DECEDATĂ într-o PĂPUȘĂ! Ce a făcut apoi e ȘOCANT (GALERIE FOTO)

Unul dintre cei mai cunoscuți și mai dubioși oameni, doctorul Carl Tanzler, cunoscut drept Carl von Cosel, și-a transformat iubita într-o păpușă pentru a fi aproape de ea și după moarte.

Car Tanzler s-a îndrăgostit de o pacientă cu origini cubaneze, ea suferind de tuberculoză. Problema de sănătate nu a împiedicat-o să înceapă o poveste de dragoste cu doctorul ei. Bărbatul, trecut de 50 de ani, avea o soție și două fiice, dar Maria Elena Miilagro a devenit, peste noapte, iubirea lui, lucru care l-a făcut să renunţe la familie.

La scurt timp, Maria a decedat, în ciuda tratamentelor revoluționare la care era supusă în fiecare zi. Devastat, doctorul îi vizita mormântul în fiecare zi și i-a construit un cavou.

Lui Carl von Costel i-a venit apoi o idee straine. Răpus de durere, a dezgropat trupul Mariei, apoi l-a dus acasă.

Folosindu-se de cunoștințele sale, Carl Von Cosel a făcut totul pentru a o păstra lângă el: oasele i-au fost legate cu sârmă, cavitatea toracică a fost umplută cu cârpe, pentru a nu-şi pierde forma, iar carnea i-a fost adunată într-o plasă cerată. I-a pus chiar şi o perucă pe care tot el a făcut-o, din părul tinerei. Când a fost „gata”, Carl a turnat peste păpuşă, cum o numea el, sticluţe întregi de parfum. I-a cupărat cele mai scumpe haine şi bijuterii şi a împodobit-o cum s-a priceput mai bine, după moda vremii, relatează Realitatea.net.

Doctorul petrecea seară de seară, dansând cu corpul neînsuflețit al femeii, apoi se culca în pat cu ea.

Totul a fost „bine și frumos“ până când vecinii au observat cum doctorul cumpăra haine de femei, dansa seara cu „cineva”, deşi se presupunea că era singur. Carl a fost arestat, după sesizarea poliției, pentru profanare de morminte şi deţinere ilegală de cadavre.

Sursa: Realitatea.net

 

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.