Simona Halep S-A RETRAS din turneul de la Beijing

Simona Halep S-A RETRAS din turneul de la Beijing

Simona Halep, numărul doi mondial, s-a retras, joi, din turneul WTA de la Beijing, din cauza unei accidentări, după ce se calificase în sferturile de finală.

După ce a anunţat că se retrage de pe tabloul de dublu, acolo unde făcea echipă cu Raluca Olaru, Simona Halep a ales să părăsească şi turneul de simplu. Ea va veni în România pentru un control medical de urgență.

Simona a resimţit dureri la coapsă stângă încă de marţi, ea având nevoie de îngrijiri medicale în timpul meciului cu Lin Zhu, câştigat până la urmă în două seturi.

Joi dimineaţă, la partidă cu jucătoarea Germaniei Andrea Petkovic (17 WTA), românca a apărut cu un bandaj care îi acoperea coapsa stângă, iar după ce a câştigat primul set a solicitat intervenţia medicului.

Simona a părut să îşi revină după time-out-ul medical şi a reuşit chiar să se impună în faţa lui Petkovic la finalul unui meci care a durat peste două ore şi jumătate.

Românca trebuia să întîlnească în sferturile de finală pe Ana Ivanovici, poziţia 9 în lume.

Ana Ivanovici a cîştigat Roland Garos în 2008, iar în întâlnirea dintre România şi Serbia de la Fed Cup, din Bucureşti, sârboaica a învins-o pe Simona Halep şi a stârnit o controversă după ce a făcut semne tribunelor să tacă.

SImona Halep, în vârstă de 23 de ani va primi pentru participare un cec de 107.750 dolari și 215 puncte WTA, însă riscă să piardă locul 2 din clasamentul WTA. Halep riscă să rateze și participarea la Turneul Campioanelor, programat să aibă loc la Singapore în 20 și 26 octombrie.

Foto: twitter.com

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.