Simpozion științific la Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad

Simpozion științific la Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad

Sesiunea de Comunicări Ştiinţifice a Studenţilor „Economia – Prezent şi Viitor”, ediţia a XIX-a, 2018 a avut loc la finele lunii martie la Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad.

Evenimentul  a fost  organizat de Facultatea de Ştiinţe Economice, Centrul de Cercetări în Marketing și Centrul de Cercetări și Consultanță în Economie, cu susținerea financiară a Ministerului Educației Naționale. Au participat peste 150 de studenți din care 31  (28 la ciclul licență și 3 la ciclul masterat) ai Facultăţii de Ştiinţe Economice ai UAV  au prezentat 20 de lucrări.  Ceilalți studenți au participat în mod interactiv, adresând întrebări și completând prezentările. Moderatorul evenimentului a fost lect. univ. dr. Gomoi Bogdan Cosmin. Din Comisia de organizare au mai făcut  parte și lect. univ. dr. Risti Lucia Camelia, asist. univ. drd. Condea Corina Maria și asist. univ. drd. Bilți Raluca Simina.

Lucrările au fost centrate pe problematică economică, studenții prezentând articole cu  teme de specialitate precum: contabilitate și raportare financiră, buget public, optimizare fiscală, antreprenoriat, marketing etc.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.