Sistemul de pariuri Reverse Labouchere

Sistemul de pariuri Reverse Labouchere

Sistemul Reverse Labouchere este, în esență, opusul sistemului Labouchere original. Originalul a fost dezvoltat de jucătorul de ruletă Henry Labouchere și este un sistem cu progresie negativă care implică sporirea mizelor după o pierdere și scăderea lor după o victorie. Potrivit acestui sistem este posibil să câștigați chiar dacă pierzdeți mai multe pariuri decât câștigați, deoarece cele pe care le câștigați vor fi la mize mai mari.

Puteți câștiga sume mici destul de frecvent cu originalul Labouchere, dar defectul major este că puteți pierde o mulțime de bani dacă perioada caracterizată de ghinion se prelungește. Câteva pierderi consecutive pot determina pariorii să facă pariuri online la case de pariuri online autorizate, folosind mize foarte mari, iar acest lucru îi poate face ușor să-și piardă banii.

Teoria din spatele sistemului Reverse Labouchere este că puteți schimba scenariul. Veți pierde în mod frecvent sume mici de bani plasând pariuri sportive online la case de pariuri legale, dar aveți o șansă de a face profit mare dacă înregistrați mai multe victorii consecutive. În cele ce urmează vă vom explica câteva lucruri despre  acest sistem.

Cum se utilizează sistemul Reverse Labouchere

Reverse Labouchere nu este la fel de simplu ca unele din celelalte sisteme progresive de pariere. Acesta că nu este prea greu de înțeles și de implementat. Este conceput pentru a fi folosit la pariurile făcute în diverse cazinouri online. De asemenea, se poate folosi și la pariuri sportive.

Primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să luați o decizie asupra unei secvențe de numere pentru a porni sistemul. Aceasta poate fi orice secvență pe care o alegeți. Pentru a demonstra sistemul vom folosi o secvență simplă de 1-2-3-4.

După ce ați ales secvența, ar trebui să o scrieți pe o bucată de hârtie. Puteți urmări lucrurile în minte sau pe un computer dacă jucați online, dar folosirea unui stilou și a hârtiei este mai ușoară: 1-2-3-4.

Odată decisă secvența, primul vostru pariu dintr-un ciclu ar trebui să fie egal cu suma primelor și ultimelor numere din secvența voastră. Deci, atunci când folosiți 1-2-3-4, pariul inițial ar trebui să fie de 5 euro (1 + 4).

Dacă câștigați pariul, trebuie să adăugați suma încasată la sfârșitul secvenței. Deci, dacă ați început cu o victorie folosind această secvență, veți adăuga un 5: 1-2-3-4-5.

Dacă pierdeți pariul, trebuie să eliminați primul și ultimul număr din secvența voastră. Deci, dacă ați început cu o pierdere utilizând această secvență, ați eliminat 1 și 4: 1-2-3-4.

Același lucru se aplică tuturor pariurilor ulterioare. Practic, există doar trei reguli simple de urmat în cazul acestui sistem. Iată un scurt rezumat.

Fiecare pariu pe care îl plasați ar trebui să fie întotdeauna egal cu suma primelor și ultimelor numere din secvența voastră.

Ori de câte ori câștigați un pariu, adăugați suma pariului respectiv la sfârșitul secvenței.

Ori de câte ori pierdeți un pariu, eliminați primul și ultimul număr al secvenței. Există, de asemenea, două reguli suplimentare pe care ar trebui să le cunoașteți.

Regula 4 – Dacă aveți doar un număr rămas în secvență, atunci miza ar trebui să fie acel număr. Regula 5 – Ciclul se termină și începeți din nou cu o secvență proaspătă oricând eliminați toate numerele din secvență.

Considerații practice ale sistemului de pariere Reverse Labouchere

Mărimea mizei poate crește semnificativ dacă reușiți să câștigați câteva pariuri la rând. Când câștigați, ideea este că continuați să folosiți mize din ce în ce mai mari, sperând că veți câștiga suficient pentru a elimina orice pierdere înregistrată. Desigur, nu există nicio garanție că acest lucru se va întâmpla vreodată.

Suma pe care o puteți pierde în fiecare secvență este limitată pentru fiecare ciclu. Valoarea totală a tuturor numerelor din secvența de pornire este egală cu suma pe care o puteți pierde într-un singur ciclu al sistemului. În cazul secvenței de 1-2-3-4, cel mai mult puteți pierde 10 euro.

Veți avea totuși multe cicluri de pierdere, în timp ce eliminați două numere atunci când pierdeți și adăugați doar unul când câștigați. Deci, succesiunea de 1-2-3-4 se va încheia dacă ați pierdut primele două pariuri.

Acest fapt înseamnă că este important să vă gândiți bine la secvența pe care o utilizați și, de asemenea, să vă stabiliți anumite limite.

Alegerea unei secvențe

Nu există reguli stabilite atunci când vine vorba de alegerea secvenței, dar din punct de vedere tehnic, fiecare număr trebuie să fie egal sau mai mare decât numărul anterior din secvență. Acest lucru nu este o regulă. De exemplu, un jucător poate alege să utilizeze secvența următoare: 3-4-6-4-3

Puteți alege, în esență, să utilizați orice secvență doriți, deși există două puncte cheie pe care trebuie să le aveți în vedere.

Cu cât cifrele sunt mai mari, cu atât pierdeți mai mult. Cu cât sunt mai multe numere din secvență, cu atât fiecare ciclu va dura mai mult.

Există multe opinii diferite cu privire la cele mai bune secvențe de utilizat. Este indicată folosirea unei succesiuni de șase până la zece numere, iar totalul tuturor numerelor ar trebui să fie egal cu nu mai mult de 10% din totalul bugetului vostru.

Să presupunem că aveți un buget de 500 euro.  Dacă veți dori ca secvența voastră să nu depășească 50 de euro, toate secvențe următoare ar putea fi luate în considerare:

– 1-2-3-4-5-6-7-8

– 1-2-2-4-4-6-6-8-8

– 1-1-2-2-4-6-8-10-12

– 1-2-4-7-11-16

Rețineți că secvențele voastre nu trebuie întotdeauna să înceapă cu unu, aceasta este doar o abordare cu risc scăzut.

Pentru a afla informații despre cel mai potrivit sistem de pariere, intrați pe 10pariuri.ro și biletu-zilei.com. Aici veți găsi informații despre case de pariuri, bonusuri la case de pariuri, bonusuri la casino online și multe alte lucruri utile despre pariurile sportive.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.