SITUAȚIE ALARMANTĂ LA CET! Aradul poate să rămână FĂRĂ CĂLDURĂ şi APĂ CALDĂ de săptămâna viitoare!

SITUAȚIE ALARMANTĂ LA CET! Aradul poate să rămână FĂRĂ CĂLDURĂ şi APĂ CALDĂ de săptămâna viitoare!

Conducerea CET Arad şi CET Hidrocarburi solicită de urgenţă sprijinul Guvernului, într-o situaţie extrem de delicată. Datoriile acumulate au ajuns într-un punct în care este în pericol iminent sistarea activităţii CET, încetarea furnizării căldurii şi apei calde către populaţie şi agenţii economici.

„În urma unei şedinţe a Consiliului de Administraţie, s-a reuşit achiziţionarea unei cantităţi de gaze pentru a asigura funcţionarea până luni inclusiv, la parametri reduşi. Dacă CET nu va primi finanţare imediat, Aradul poate să rămână fără căldură şi apă caldă de săptămâna viitoare! În ultimii ani, am primit sprijin din partea Primăriei Arad, care a permis funcţionarea CET şi furnizarea agentului termic pentru arădeni. Recent, am avut o serie de discuţii cu parlamentari şi reprezentanţi ai Guvernului, în care am arătat situaţia grea în care ne aflăm şi pericolul iminent de a sista furnizarea căldurii şi apei calde în Arad. Aşteptăm un sprijin concret şi din partea Guvernului. Solicităm prin intermediul mass-media intervenţia de urgenţă a Guvernului şi administraţiei locale care să permită funcţionarea CET în continuare!”, a declarat Daniel Doble, directorul CET Arad SA.

 

 

 

  1. Presiune pe guvern să dea banii risipiți cu nemiluita de o centrală (ba două)neperformantă,depășită atât la capitolul producție cât și la distribuție,cu personal administrativ hiper dimensionat (o mulțime de directori și ce vin după ei,contabili șefi,,șefuleți,, de toate felurile.De ce trebuie două centrale dintre care una este muzeu!Ba nu greșesc! Vinde ce produce cealaltă.Brr! se apropie iarna! Vai de noi.

    Raspunde
  2. Un comunicat de presa scris in pivnita lui „Jintosu”, care este SINGURUL VINOVAT. Ambele CET-uri au actionar majoritar Consiliul Local Municipal Arad, deci BANII TREBUIE dati de Primaria Arad. Gunoiul e in fata usii lui Falca. Guvernul NU POATE sa dea bani unei societati a administratiei locale. Toti aradenii stiu asta, chiar si voi ziaristii, care scrieti „Comunicatele Ribotka”. Nici un cuvant nu este spus sau scris de directorii CET.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.