SITUAŢIE DISPERATĂ: Patru fetiţe părăsite şi date afară din casă de tatăl lor au nevoie de alimente şi îmbrăcăminte

SITUAŢIE DISPERATĂ: Patru fetiţe părăsite şi date afară din casă de tatăl lor au nevoie de alimente şi îmbrăcăminte

Tatăl le-a dat foc la haine, la încălţăminte şi la rechizitele şcolare după care le-a alungat în stradă fără bani şi fără mâncare. Acum aşteaptă mila oamenilor cu suflet mare.

Patru fetiţe împreună cu mama lor au fost date afară din casă şi părăsite de tatăl lor care are probleme cu alcoolul, informează reprezentanţii asociaţiei ,,Misiunea Speranţă pentru România”.

Aceştia povestesc că, după bătăi repetate şi ameninţări cu moartea, tatăl le-a alungat fără să îi pese de soarta lor, unde vor merge sau ce vor mânca. „Le-a izgonit afară din casă, le-a dat foc la haine, la încălţăminte şi la rechizitele şcolare şi le-a ameninţat că dacă îndrăznesc să se întoarca le omoară. Mama şi-a luat fetiţele în grabă, doar cu hainele de pe ele şi s-a urcat în tren spre Arad. Au ajuns în gară unde au stat o zi fără să mănânce nimic. Poliţia CF a chemat protecţia socială, iar mama şi cele 4 fetiţe au ajuns în final la un centru de zi din Zădăreni. O familie cu suflet mare din această localitate, după ce a auzit de cazul lor, le-a oferit o locuinţă temporară. Acum, mama şi cele 4 fetiţe încearcă să îşi refacă viaţa, să o ia de la început, iar fetele au fost înscrise la şcoala din Zădăreni. Cele 4 fetiţe împreună cu mama lor au nevoie urgentă de ajutorul nostru. Nu au haine şi încălţăminte cu ce să meargă la şcoală, pentru că tatăl le-a ars toate hainele. Nu au rechizite şcolare, pentru că şi acestea au fost arse de tatăl lor înainte de a fi alungate din casă. Au nevoie urgentă de alimente: făină, ulei, zahăr, fasole, cartofi, paste făinoase etc. Fetiţele sunt de 7, 8, 13, 17 ani. La încălţămite este nevoie de numerele: 32, 33, 36 şi 37. Facem un apel la toţi cei care doresc să ajute aceasta familie, să ne contacteze pe email la: infosperanta@gmail.com, sau telefon: 0749 402 098 sau 0766 365 833”, precizează reprezentanţii asociaţiei ,,Misiunea Speranţă pentru România”.

Nevoi urgente:

– Alimente;

– Încălţăminte pentru fete (numerele 32, 33, 36, 37)

– Îmbrăcăminte pentru fete;

– Rechizite şcolare;

– Un frigider;

– O maşină de spălat;

– Orice alte lucruri sunt binevenite.

„Cei care doriţi, puteţi să ajutaţi această familie donând fonduri pentru cumpărarea de alimente, folosind conturile de mai jos deschise la BCR şi Raiffeisen Bank, pe numele asociaţiei «Misiunea Speranţă pentru România». Noi vom cumpăra alimentele, le vom oferi, iar întreaga acţiune va fi filmată şi un material video de mulţumire va fi postat la final pe site-ul nostru, pentru ca dvs., sponsorii şi donatorii să vedeti felul în care această familie a fost ajutată”, subliniază reprezentanţii asociaţiei ,,Misiunea Speranta pentru Romania”.

  1. Donează online cu cardul, aici: http://www.sperantapentruromania.ro/doneaza/
  1. Donează online prin PayPal, aici: http://www.sperantapentruromania.ro/doneaza/
  1. Donează prin transfer bancar, folosind conturile de mai jos, deschise pe numele asociaţiei ,,Misiunea Speranţă pentru România”, la BCR şi la Raiffeisen Bank:

ÎN LEI: RO 74 RNCB 001813 82799 00003
ÎN EURO: RO 04 RNCB 0018138279900002
COD SWIFT: RNCBROBU

Cont în RON: RO39 RZBR 0000 0600 1204 2338
Cont în EURO: RO24 RZBR 0000 0600 1218 9757
Code Swift: RZBRROBU

www.sperantapentruromania.ro
Email: infosperanta@gmail.com
Telefon: 0749 402 098.

  1. Daca casa I. Care locuiesc EU au mintit ca e goala in timp ce eram la servici. Oare e credibil tot ce spune? Monte fara rusine consateni stiu can locuiesc acolo

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.