Smiley, SURSĂ DE INSPIRAȚIE pentru Ministerul Afacerilor Interne: Campanie INEDITĂ a Poliției Române! (VIDEO)

Smiley, SURSĂ DE INSPIRAȚIE pentru Ministerul Afacerilor Interne: Campanie INEDITĂ a Poliției Române! (VIDEO)

Ultima piesă lansată de Smiley în luna decembrie le-a captat atenția oficialilor din Ministerul Afacerilor Interne (MAI), care au lansat o campanie inedită de informare pe Facebook.

Pornind de la piesa intitulată sugestiv „Pierdut buletin”, Ministerul Afacerilor Interne a lansat, joi seara, pe pagina oficială de Facebook a instituției o campanie intitulată „#‎MAI‬ alături de Smiley și de toți cei care și-au pierdut buletinul”, dar și un mesaj de informare pentru toţi cei care trec printr-o experienţă asemănătoare cu cea a artistului.

În loc de o informare banală, cu trimitere către un site unde găsesc paşii care trebuie urmaţi pentru a obține un buletin nou, poliţiştii au folosit o manieră inedită.

„În luna decembrie, ‪#‎Smiley‬ ne-a anunțat că și-a PIERDUT BULETINUL. Având în vedere că a trecut o lună și cunoscutul cântăreț nu ne-a anunțat că și-ar fi găsit documentul de identitate, îi informăm, pe această cale, pe toți cei care se află în aceeași situație, că pot găsi lista documentelor necesare obținerii unui nou act de identitate accesând pagina http://depabd.mai.gov.ro/eliberare_CI_pierdere.html”, a transmis MAI.

În doar câteva ore, postarea a fost apreciată de peste 12.000 de utilizatori și redistribuită de cca 3.700 de ori.

Ministerul Afacerilor Interne a lansat şi o provocare pentru Smiley: „Aşteptăm cu nerăbdare lansarea piesei „Am din nou buletin””, și-au încheiat oficialii postarea.

Rămâne de văzut dacă Smiley va răspunde invitaţiei lor. Un lucru este, însă, cert: artistului i-a plăcut postarea MAI şi a distribuit-o pe pagina lui oficială, cu menţiunea că „se simte optimist”.

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.