ȘOC! Andreea Marin DIVORȚEAZĂ. Află motivul

ȘOC! Andreea Marin DIVORȚEAZĂ. Află motivul

Andreea Marin a anunțat în această dimineață, pe contul său oficial de pe Facebok, că divorțează de soțul său, medicul turc Tuncay Ozturk.

 „Oameni dragi,
Cum bine ştiţi, am învăţat să preţuiesc viaţă şi în momentele sale de lumină, şi în cele întunecate. Uneori, suprizele vieţii nu sunt întocmai plăcute. Sunt momente în care, chiar dacă inima te îndeamnă să rămâi unde te afli, trebuie să ai tăria de a pune pe primul plan respectul de sine şi să mergi mai departe. O hotărâre grea a survenit în aceste zile în viaţă mea: divorţul. Din respect pentru sentimentele profunde investite în ultimii ani în căsnicia mea, vă rog pe voi, prietenii de aici, dar şi pe colegii din mass-media, să înţelegeţi că nu doresc să mai fac nicio referire publică cu privire la acest subiect. Vă rog tare mult să ne respectaţi dorinţa de linişte şi intimitate, mie şi fiicei mele. Un divorţ este dureros, dar întotdeauna v-am spus şi cred şi astăzi că acesta nu este un obstacol de nedepăşit. Nu voi pune pe umerii nimănui ceea ce port acum în suflet, dimpotrivă, va rog să ne înţelegeţi nevoia firească de discreţie. O mamă nu e niciodată singură. Ca femeie şi mamă, am multe motive să îmi continui viaţă clădind şi zâmbind”
, a scris vedeta.

Andreea Marin şi Tuncay Ozturk s-au căsătorit departe de ochii curioşilor şi departe de ţară, în 22 decembrie 2013, exact în ziua în care mireasa a împlinit 39 de ani. Informaţia despre mariajul celor doi a fost dezvăluită de mire, mai tânăr cu 11 ani, pe contul său de pe un site de socializare. Ei se  cunoscuseră în Turcia, în timp ce vedeta mergea la tratament la o clinică de renume din această ţară.

Cu câteva luni în urmă, soțul Andreei Marin a fost surprins de paparazzi în compania unei tinere blondine. Mai exact, cei doi au luat masa împreună la una dintre terasele de fițe din zona Dorobanți a Capitalei. Blondina pe nume Sandra, cu care fusese surprins Tuncay Ozturk, pusese stăpânire inclusiv pe maşina de lux a Andreei Marin. La volanul bolidului, femeia începuse să se plimbe nestingherită pe străzile Bucureștiului.

Mass-media a arătat în repetate rânduri că soţul vedetei este foarte apropiat de asistenta sa, Sandra. Deşi la prima vedere, prezentatoarea părea liniştită, se pare că un sâmbure privind relaţia dintre cei doi ar fi existat încă de atunci.

Sursa Foto: Facebook

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.